Zuccarello serverte da Rangers vant

Mats Zuccarello med målgivende på overtid.

Mats Zuccarello serverte J.T. Miller en nesten ferdigscoret pasning da New York Rangers slo Detroit Red Wings 1-0 på bortebane i NHL søndag.

Vinnermålet kom etter 1.56 minutters spill i forlengningen, etter at begge lagenes keepere hadde holdt nullen gjennom tre perioder.

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

3 mot 3

Brady Skjei spilte pucken ut til Zuccarello ved venstre vant på en kontring. I 3 mot 3-spillet hadde nordmannen fri bane mot mål og satte fart på skøytene. Han tvang keeper Jared Coureau til å dekke nærmeste stolpe, fintet skudd og passet i rett øyeblikk skrått ut på køllebladet til Miller, som kunne feie pucken i åpent bur.

Henrik Lundqvist reddet alle hjemmelagets 19 skudd på mål i kampen, og Rangers kunne feire sin annen seier på rad etter 6-7-tapet mot Dallas forrige uke.

Få sjanser

Søndagens kamp bar tydelig preg av at Rangers har skjerpet inn det defensive, og ingen av lagene kom til mange sjanser.

Zuccarello spilte 20.18 minutter for Rangers. Han sto for ett av lagets 21 skudd på mål. (NTB)