Sesongens første seier for Zuccarellos Rangers

I NHL-sesongens tredje kamp ble det endelig seier for Mats Zuccarello og New York Rangers da laget hans slo Montreal Canadiens 2–0 natt til søndag.

Etter bare to og et halvt minutt tok hjemmelaget ledelsen ved Brady Skjei. Ledelsen holdt seg ut perioden. Deretter fulgte en målløs periode før den tredje og siste perioden startet tregt.

Men drøyt ni minutter før slutt sørget svenske Mika Zibanejad for en ny scoring og det som endte med lagets første gevinst i sesongens tredje kamp.

– Puckene triller min vei for tiden, sa Zibanejad etter sin fjerde scoring på tre kamper.

Zuccarello var den av utespillerne på Rangers som fikk mest istid: 22 minutter.

Den 30 år gamle nordmannen satte personlig rekord med fire målpoeng i forrige kamps 5-8-tap mot Toronto Maple Leafs. I første kamp ble det tap for Colorado Avalanche.

Kampens store spiller var Rangers' svenske målvakt Henrik Lundqvist. Han hadde en tødd kamp lørdag da han slapp inn hele fem mål i den første perioden av 5-8-tapet for Toronto Maple Leafs. Mot Montreal Canadiens var han tilbake i godt slag og bidro med hele 34 redninger. Lundqvist holdt nullen for 62. gang i karrieren. Kun 16 NHL-keepere i historien har holdt nullen flere ganger.

– Det kjentes veldig godt ut at jeg kunne slå tilbake på dette viset. Det var viktig at vi fikk en seier igjen, sa veterankeeperen. (NTB)