Ishockey

Rangers tapte generalprøven uten Zuccarello

Mats Zuccarello fikk hvile da New York Rangers tapte 3–4 for Philapdelphia Flyers i den siste oppkjøringskampen til den kommende NHL-sesongen tirsdag.

AV NTB

Nordmannen var én av flere Rangers-profiler som ble spart i generalprøven. Én av de øvrige var keeperkjempen Henrik Lundqvist.

Paul Carey, David Desharnais og Michael Grabner scoret hvert sitt mål for Rangers, men det var ikke nok til å sikre seier. Flyers avgjorde kampen i forlengning etter at det sto 3–3 etter tre perioder.

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

Første tap

Tapet var Rangers' første i sesongoppkjøringen. Zuccarello og lagkameratene hadde tre seirer og to uavgjort på fem kamper for tirsdagens møte. Samtlige seire kom på hjemmebane i New York.

Hovedtrener Alain Vigneault, som valgte å se generalprøven fra pressetribunen, sa etter kampslutt at «kampen gjorde bildet litt klarere».

Han skal nå bruke de kommende dagene til å sette sammen rekkene som skal spille serieåpningen mot Colorado Avalanche neste torsdag.

Les også: Zuccarello spiller i Oslo

Beholder spillere

Det er ventet at Vigneault vil redusere antall spillere i stallen før den tid.

– Beslutningen handler om å beholde de spillerne som vil bidra til at vi får en god sesong. Vi har mange gode alternativer.

Mange unge spillere har kommet inn og fanget oppmerksomheten vår, sa Rangers-treneren til klubbens nettsider. (NTB)

Mer fra Dagsavisen