Rangers snudde kampen mot Blue Jackets

Mats Zuccarello og New York Rangers lå under, men hentet hjem 3-2-seier mot Columbus Blue Jackets. Lagene står nå med like mange poeng i ligaen.

Mats Zuccarello spilte 17 minutter og 17 sekunder av kampen mandag, men hadde ingen sentral rolle i noen av Rangers' scoringer.

New York-laget kom til Ohio med fem strake seire bak seg, men også med to tap av tre mulige tidligere i sesongen mot Columbus Blue Jackets friskt i minnet. Derfor var det knyttet stor spenning til kampen i forkant.

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

Blue Jackets, ved Brandon Dubinsky, tok ledelsen drøyt åtte minutter ut i kampen, og scoringen ble periodens eneste. I andre periode utlignet Dan Girardi etter bare 12 sekunder, 1–1 til Rangers.

I tredje periode snudde Rangers kampen, først med 2-1-scoring av Kevin Hayes i femte minutt. Nick Foligno utlignet til 2–2 11 minutter ut i perioden, men Rangers' Jimmy Vesey tok ledelsen tilbake, og det sto 3–2 med seks og et halvt minutt igjen av kampen. Det ble også sluttresultatet, og Rangers er dermed à jour med Blue Jackets på tabellen.