Sport

Premiere for Dagsavisens «Fotballsnakkis»

I dag er det klart for avspark i eliteserien. Denne fotballsesongen vil Dagsavisen TV foran hver runde ta pulsen på fotballen, med fokus på "våre" lag, Vålerenga, Strømsgodset og Mjøndalen. Den tidligere landslagsmålvakten Frode Olsen er vår ekspert. Hør hva han mener om første serierunde.

//ratv.23video.com/11463495.thtml?token=a8e7ca54a83f07e5b336fbc3fa374e88&source=embed&photo%5fid=11452471

Frode Olsen debuterer nå som fotballekspert i Dagsavisens nye magasin «Fotballsnakkis» som du vil finne på Dagsavisens nettsider gjennom hele fotballsesongen.

Olsen var ikke bare landslagskeeper, han har spilt for nesten en tredel av lagene i Tippeligaen!

– Veldig moro å bli med på dette, sier Frode Olsen som sitter i Dagsavisens studio sammen med sportsredaktør Reidar Sollie og programleder Espen Rusdal. Til daglig er Olsen å finne i Rogalands Avis i Stavanger. Et nytt program vil bli publisert ukentlig på www.dagsavisen.no opp mot kommende serierunder, cup- og landslagsfotball.

Men nå er det seriestarten det handler om, og du får blant annet se hvorfor Mjøndalen-trener Vegard Hansen er helt uenig i Dagsavisens tabelltips, du får se Frode Olsens vurderinger av hvorfor Strøms-godset ikke tar gull, du får møte Vålerengas nye spiss fra Jamaica, Deshorn Brown og evigunge Morten Berre, som sammen med Brown scoret Vålerengas to mål i generalprøven. Og Kjetil Rekdal vet selvfølgelig hvordan Molde skal tas igjen. På sikt.

– Frode har kompetanse fra spill i Strømsgodset, Start, Viking, Stabæk og Rosenborg i tillegg til at han var TV 2-ekspert i mange år. Han har klare oppfatninger om en fotballsesong som vil inneholde mye krydder, sier Reidar Sollie.

Med en seriestart som inneholder kampene Mjøndalen – Viking og Vålerenga – Strømsgodset blir det mye fokus på disse to kampene i første utgave av «Fotballsnakkis».

Mer fra Dagsavisen