Kings første ligascoring, men nytt tap

(Everton - Bournemouth 2-1). Joshua King viser at målformen er på vei. Onsdag scoret han i ligacupen, og lørdag satte han inn sitt første ligamål da Bournemouth tapte 1-2 borte mot Everton.

Av Adrian Richvoldsen

25-åringen hadde en eventyrlig fjorårssesong for Bournemouth, men måtte vente helt til den sjette serierunden denne sesongen før den første ligascoringen kom.

Den kom på vakkert vis etter 49 minutter lørdag da han fikk ballen dypt i banen av Charlie Daniels.

King tok med seg ballen og dro av en mann før han klinisk sendte av gårde en markkryper som snek seg inn ved Everton-keeper Jordan Pickfords høyre stolpe.

Kings lagkamerater maktet å holde ledelsen helt til det var spilt 77 minutter, men i løpet av en forferdelig femminuttersperiode var kampen plutselig snudd.

Oumar Niasse utlignet til 1-1 etter 77 minutter før samme mann dukket opp etter 82 minutter og satte inn 2-1 for vertene.

Bournemouth maktet aldri å komme tilbake og få 2-2-scoringen og resultatet gjør at laget ligger nest sist med tre poeng.

Everton ligger på 13.-plass med sju poeng etter seks serierunder. (NTB)