Sport

Kapteinen ute av VIFs seriestart

Det kan bli mange VIF-debutanter på Ullevaal i kveld. Kapteinen Christian Grindheim må se kampen fra tribunen.

Vålerenga får verken Christian Grindheim eller Magnus Lekven spilleklare til kveldens seriedebut mot Viking. Grindheim pådro seg strekk torsdag. Både han og Lekven er i trening igjen, men rekker ikke kampen mot Viking.

- Irriterende at dette skjer akkurat nå, men litt typisk, er det ikke, sier Christian Grindheim til Dagsavisen etter at han har opplevd en skadefri oppkjøring.

Det betyr at begge signeringene fra fredag, som rakk lørdagens trening, Daniel Berntsen (fra Djurgården) og Abda Ibrahim (fra Viking) begge er aktuelle og er med i sesongens første tropp. Der er også Muhamed Keita og Bård Finne. Det kan bli svært mange som debuterer i eliteserien for Vålerenga i kveld, som stiller med en ung stall.

Les også: Tror ikke på gull

- Nå er vi der. Skader får vi ikke gjort noe med. Vi skal ha det gøy og sprute av energi, sier trener Ronny Deila til Dagsavisen.

Etter helgens målrike seriestart håper han Vålerenga kan fullføre første serierunde med stil. Allerede torsdag er det ny kamp. Vålerenga møtte Viking også i fjorårets serieåpning på Ullevaal og tapte 0-2.

Dette er VIF-troppen mot Viking:

KEPPERE: Marcus Sandberg, Aslak Falch

FORSVAR: Robert Lundstrøm, Jonatan Tollås Nation, Ivan Näsberg, Markus Nakkim, Enar Jääger, Christian Borchgrevink

MIDTBANE: Herman Stengel, Abdisalam Ibrahim, Daniel Berntsen, Simen Juklerød, Rasmus Lindkvist, Lars Olden Larsen

ANGREP: Muhamed Keita, Mohammed Abdellaoue, Ghayas Zahid, Bård Finne

Mer fra Dagsavisen