Brown scoret da VIF tapte

Knepent: Kjetil Rekdals utvalgte tapte 1–2 for det russiske toppserielaget Anzji i spanske Marbella onsdag.

Yannick Boli scoret 1. omgangs eneste mål tre minutter før pause. Samme mann økte til 2–0 for Anzji på straffespark etter 69 minutters spill.

Fem minuttere senere fikk også Vålerenga nettkjenning da angrepsspiller Deshorn Brown befordret ballen i mål.

– Målet kom etter et vakkert hodestøt fra Brown. Christian Grindheim hadde målgivende pasning på scoringen, skrev VIF på sin egen Facebook-side om jamaicanerens fulltreffer.

– Jeg håper at vi kan fortsette med det vi holder på med og bli enda bedre. Å få en stigning og prestasjonene og spillet vårt, sa Rekdal før kampen mot det russiske laget.

Det var Vålerengas sjette treningskamp denne vinteren. Laget har så langt vunnet to, tapt tre og spilt en kamp uavgjort.

Klubbens siste gjennomkjøring før seriestarten hjemme mot Viking 14. mars er mot Strømsgodset 5. mars.

Vålerenga startet onsdagens kamp slik: Marcus Sandberg, Robert Lundström, Enar Jääger, Kjetil Wæhler, Jesper Arvidsson - Simen Juklerød, Christian Grindheim, Rino Falk Larsen, Elias Mar Omarsson, Deshorn Brown, Rasmus Lindkvist. (NTB)