Sarpsborg

Innbytterne snudde kampen

(Stabæk - Sarpsborg 1-2) I en meget innholdsrik kamp vant Sarpsborg 08 og er fortsatt med i medaljekampen!

Sarpsborg var utvilsomt det beste laget i første omgang, men effektiviteten er for dårlig. Både Pål A. Kirkevold og Jonas Lindberg burde skåret, men det var Stabæk som tok ledelsen etter en grusom personlig feil i Sarpsborgs forsvar.

Alexander Grovens tilbakespill til Arild Østbø ble plukket opp av Moussa Njie og sendte Stabæk i ledelse.

Det var mot spillets gang, selv om det var Stabæk som hadde den aller største sjansen med et stolpeskudd.

Sarpsborg 08 tok også tak i andre omgang, men det ville seg ikke på Nadderud i dag. Helt til Geir Bakke satte inn Morten Sundli og Patrick Mortensen. Først var det Sundli som dunket inn utligning før Patrick Mortensen sendte Sarpsborg 08 til himmels og inn i medlajekampen igjen.

Stabæk - Sarpsborg 08 1-0 (1-0)