Sarpsborg

God brytehelg for National

Nationals Per Anders Kure deltok i helgen på det Norske landslaget for juniorer i bryting i en stor turnering i Chomutov i Tsjekkia. Etter flere harde og jevne kamper, ente han på en flott 3. plass i sterk internasjonal konkurranse.

National har hatt mange brytere i aksjon i helgen og Petter Gade forteller om imponerende innsats:

"National deltok i Lørenskog også denne helgen med flere brytere i forskjellige aldersklasser og leverte en flott innsats med flere gode plasseringer.

Mario Mariut, valset rundt med sine motstandere og vant 4 kamper på fall og teknisk overlegenhet. Og vant G12 33-klassen suverent.

Odd Johan Krage, fikk en kamp og den vant han på fall, han deltok i Ungdomsklassen 85 kg.

Ludvig Gunheim Hatland vant 2. plass i G15 53 kg-klassen etter god bryting i fire kamper med tre seiere og ett tap. Kornelius Haraldsen vant 3 plass i G15 58 kg klassen etter to seiere og ett tap.

Både Ludvig Gunheim Hatland og Kornelius Haraldsen som er aspirant dommere gjorde sine saker meget bra som mattedommere for de yngre bryterne.

Stian Navestad Mikalsen, fikk en meget hederlig 2. plass i 100 kgs klassen, flott levert.

Ellers deltok Niclas Martin, Kalle Karsten og Vetle Gunheim Hatland i knøtte klassen og gjorde sine saker meget bra.

Stor National innsats på bryte matta denne helg, både som aktive og som dommere."