Vidar tapte mot Hødd

Vidar fikk en lite hyggelig ettermiddag på Høddvoll i dag. Hjemmelaget vant nemlig 3-0.

Vidar gikk på en smell borte mot Hødd, søndag ettermiddag. Hjemmelaget som begynner å komme i form vant 3-0 mot laget fra Lassa.

Etter 17 minutters spill tok Hødd ledelsen ved Bendik Rise. Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til Hødd.

Badr Rahhaoui satte ballen i mål etter 68 minutter, og fem minutter før slutt økte Hødd ved Torbjørn Kallevåg. Målet gjør at 23-åringen står med fem mål denne sesongen.

Hødds Badr Rahhaoui, Vegard Heltne og Bendik Torset pådro seg gult kort. For Vidar fikk Sigve Kleppa Christensen gult kort.

Hødd har 14 poeng på ni kamper, mens Vidar har tatt tolv poeng.