Van Guilder ble overtidshelt

Stjernen-Oilers 2-3. Mark Van Guilder avgjorde for Oilers mot Stjernen i Sudden Death. Marcus Brynhisveen, Karel Slatava, Markus Søberg og Spencer Humphries scoret de andre målene. Oppgjøret ble 30 minutter forsinket grunnet et trafikkuhell.

Her leser du reaksjoner etter kampen!

Hvordan kampen var kan du se under:

Sudden Death:

61 min.: Mååååål! 2-3! Van Guilder får pucken og glir inn i Stjernens sone. Et raskt og lavt håndleddskudd fra skrått hold gir Oilers to nye poeng! Kunes og Kissel med assister.

61 min.: Da er overtiden i gang i Stjernehallen. Det betyr spill tre mot tre.

Tredje periode:

60 min.: Duket for Sudden Death i Stjernehallen!

59 min.: To store sjanser til Stjernen! Oilers heldige der.

58 min.: Kissel kjører på en overgang, men blir stanset.

57 min.: Tre minutter igjen av ordinær spilletid. Kan Oilers klare det igjen?

55 min.: Oilers trykker på og jager mål nå.

53 min.: Oilers holder ut nok en gang - og får en farlig sjanse på en overgang rett etter at de blir fulltallige.

51 min.: Holdt ikke lenge. Humphries rett ut i 2 nye minutter for slashing. Dette har dere ikke råd til, Oilers!

51 min.: Oilers fulltallige.

49 min.: Ny tominutter på Simen "Krabben" Talge. Får for høy kølle. Oilers i undertall.

49 min.: Fjeldstad mutters alene med Holm. Går for skudd fra kloss Hold og holm tar den. Viktig!

47 min.: Kan Oilers dra en "copy paste" nok en gang og snu kampen i tredje? I såfall kan det være uhyre verdifullt. Sparta er i ferd med å grisebanke Lørenskog og leder 4-0. Dermed kan Oilers øke sin luke i toppen.

44 min.: Måååål! 2-2! Søberg pirker inn utligningen for Oilers! Kissel og Kunes med assister.

41 min.: Kissel prøver et skudd som nesten blir styrt. Det kunne blitt farlig.

41 min.: Da er den siste ordinære perioden i gang.

Andre periode:

40 min.: Da er det pause. 2-1 til Stjernen. 29-18 i skudd til hjemmelaget - så det er ikke ufortjent.

39 min.: 48 sekunder igjen av perioden og dropp i Stjernens sone.

38 min.: Oilers fulltallige.

36 min.: Humphries får to minutter for holding. Oilers i undertall igjen.

36 min.: Wennerström får pucken og prøver å prikkskyte høyt i nærmeste kryss. Holm er der med snappen.

35 min.: Farlig skudd fra Stjernen, men Holm redder igjen.

34 min.: Oilers noe bedre spillemessig i denne perioden. Uten at det gnistrer. 6-8 i skudd etter 14 minutter av perioden.

33 min.: Ikke noe bra overtall av Oilers.

30 min.: Anders Pedersen pådrar seg to minutter for tripping. Oilers får sin første sjanse i overtall for kvelden.

30 min.: Oilers fulltallige.

30 min.: Wennerström med et godt skudd i nærmeste. Holm redder.

28 min.: Mostue ryker på en 2 minutter for holding. Oilers i undertall.

28 min.: Kissel spiller fri Kunes som skyter utenfor. God sjanse!

27 min.: Ligner kampbildet i de siste kampene med Oilers dette. Må det en god sisteperiode til igjen?

26 min.: Mååål! 2-1! Gigantisk forsvarsmiss! Holm med en puck til Medhus som får pucken for langt foran seg. Karel Slavata utnytter den og scorer.

25 min.: Mååål! 1-1! Der sitter den for Oilers. Humphries knaller den i krysset fra 5-6 meter. Assister fra CDA og Salsten. Herlig scoring!

22 min.: Lorentzen kommer seg bak mål og legger igjen ut foran Johansen. Dessverre for Oilers er ingen andre helt med på den.

21 min.: Da er spillet i gang igjen i Stjernehallen.

Første periode:

20 min.: Pause - etter en meget svak periode av Oilers. Stjernen har vært tilsvarende gode. De leder fullt fortjent 1-0 og det ble 14-8 i skudd.

19 min.: Backman brenner til mot Holm som redder.

17 min.: Litt stillingskrig nå. Lite som skjer.

15 min.: Noe som lignet på et etablert press fra Oilers i et lite minutt der. Uten at det ble mål av et par gode forsøk.

13 min.: 9-4 i skudd til Stjernen så langt. Oilers ser ikke ut som noe mesterlag i denne perioden.

11 min.: Stjernen misbruker nok en gedigen sjanse alene med Holm like etter at Oilers får Talge på isen igjen. Dette er ikke bra, Oilers!

11 min.: Oilers holder ut og er fulltallige.

9 min.: Simen Talge pådrar seg 2 minutter for slashing i situasjonen. Oilers i undertall. Kampens første utvisning.

9 min.: Fjeldstad er plutselig helt alene med Holm. Prøver å dra ut Oilers-keeperen, men han redder.

8 min.: Stjernens Danielsen på en farlig visitt oppe hos Holm.

6 min.: Hoff stjeler pucken, setter fart inn og skyter. Johansen gir retur.

3 min.: Stor to mot en sjanse for Oilers, men klubbens tidligere keeper Tommy Johansen redder fra Tommy Kristiansen.

3 min.: Det står 4-1 i skudd til Stjernen. Nok en svak start av Oilers.

2 min.: Skudd fra Solberg blokkeres av Tommy Johansen.

1 min.: Måååål! 1-0 til Stjernen! Sjokkåpning i Stjernehallen! Nok en gang er Oilers bakpå. Scoringen kommer etter kun 48 sekunder etter et skudd fra distanse fra Marcus Brynhisveen.

1 min.: Da er vi endelig i gang i Stjernehallen - 30 minutter forsinket grunnet et trafikkuhell som ga kaos på vei til Fredrikstad for Oilers.

Før kampen:

Oilers møter i kveld Stjernen i Fredrikstad. Kampen skulle startet 18.00, men ble utsatt til 18.30 grunnet trafikkproblemer. I Oilers' førsterekke finner vi for anledningen Magnus Hoff (23) som har vært en av lagets formspillere den siste tiden

Oilers har fire kamper igjen før julepausen og bør helst fortsette med å vinne for å opprettholde sin luke på tabellen. Lørenskog har vunnet elleve strake og haler innpå.

Oilers har på sin side slitt litt spillemessig den siste tiden, men har likevel avgjort med å være gode i avslutningen av kampene.

Det skjedde også på tirsdag hjemme i DNB Arena da laget kom fra å ligge under 2–3 mot Lillehammer til å vinne 6–3.

SE OGSÅ: Hockeysnakkis

En av spillerne som virkelig var god i den kampen var nykommer Magnus Hoff (23). Sønnen til hockeylegenden Geir Hoff har vist stadig stigende form den siste tiden. I kveldens kamp mot Stjernen er han på plass i det som er satt opp som førsterekken sammen med Tommy Kristiansen og Mark Van Guilder.

Oilers mangler Petter Røste Fossen. Han er fortsatt ute med sin langtidsskade. I tillegg står Anders Tangen Henriksen over nok en gang.

– Det dreier seg om en lyskestrekk jeg pådro meg mot Vålerenga. Jeg er nok ute av spill til etter jul, sier Tangen Henriksen i en tekstmelding til RA.

Oilers starter med Henrik Holm i mål med hans moderklubb som motstander. Holm har vært god i det siste.