Vålerenga slo Oilers på straffeslag

Etter at Oilers hadde sikret seg kontrollen på kampen med to kjappe mål på slutten av midtperioden, utlignet Vålerenga helt på tampen av tredje periode og tok med seg det ekstra poenget da de vant på straffer.

Det er alltid spesielt når Vålerenga kommer på besøk til Stavanger for å møte Oilers. Lagene har utviklet et helt spesielt rivaleri, og møttes da også i den aller første kampen som ble spilt i DNB Arena 6. oktober 2012. Den gang endte det til slutt med 3-2, etter at Lars-Peder Nagel avgjorde halvannet minutt ut i sudden death.

Kun to ganger har Vålerenga slått Oilers i DNB Arena i ligaen, sist gang 16. februar 2016. De ni andre gangene lagene har møttes i Oilers nye storstue har det endt med hjemmeseier i ligaen. Oilers står med fire strake seire hjemme og borte mot VIF, som tok sesongen første seier i forrige kamp.

Dennis Sveum er fortsatt ute med en skulderskade, mens Even Myreng Kjellesvik beholder sin plass på laget. Med Jørgen Kvål og Markus Vikingstad opptatt med spill for U20-laget mot Nidaros, der Svein Petter Falk-Larssen nå spiller, har Oilers en åpen plass i fjerderekken.