Ulf-reservene ble for sterke for Brodd

Et forsterket Sandnes Ulf 2-lag med ni spillere fra A-lagstroppen tok sin første seier for sesongen, da Brodd ble slått 3-0 på hjemmebane mandag ettermiddag. Lura tapte noen timer senere 2-1 for Bryne 2.

Sandnes Ulf vant ganske kontrollert 2-0 hjemme mot Tromsdalen søndag kveld, og 22 timer etter den kampen skulle andrelaget i aksjon. Tre av spillerne som spilte søndagens kamp startet for Sandnes Ulf mandag, sammen med seks andre fra A-lagstroppen.
Til tross for det holdt Brodd unna med 0-0 til pause, men på direkten etter hvilen kom de lyseblås første mål. Oddbjørn Skartun, blant dem som spilte for A-laget søndag, satte inn Ulf-reservenes ledermål. Roy Miljeteig og Jon Petter Stangeland fulgte opp med 2-0 og 3-0 som ble sluttresultatet.
Noen timer senere møttes Bryne 2 og Lura, der bortelagets Vetle Høivik ga Lura ledelsen til pause. Ledelsen holdt imidlertid ikke helt inn, da Ola Johannes Elvedal utlignet og Geir Dahle Høyland fullførte snuoperasjonen for Bryne 2 som til slutt vant 2-1.