Uavgjort for Vidar mot Bryne

Vidar hadde seieren i lommen, men Bryne utlignet til 1-1 tre minutter på overtid. Før det hadde Sigve Kleppa Christensen scoret for hjemmelaget.

Bilde 1 av 2

– Nesten holder ikke, for dette var skikkelig surt. Vi leder 1-0 og har en gyllen mulighet på 2-0, men så scorer de tre minutter på overtid. Surt og det er ikke første gang denne sesongen, sier trener Morten Jensen til RA.

Sjansefattig første omgang

I solskinnet på Lassa var det ikke allverden å glede seg over i første omgang. Den første halvtimen skjedde det fint lite. Ikke før etter 32 minutter da Brynes Aram Khalili skjøt fra skrått hold. Eivind Meling i Vidar-målet ryddet opp.

– Første omgang var ikke bra, men vi gjør en solid jobb bakover. Dessverre skapte vi fint lite framover, men jeg synes det bedret seg i andre omgang, fortsetter Jensen.

Bryne hadde ballen mest i første omgang, og det samme gjentok seg i andre omgang. Verken Vidar eller Bryne skapte allverden de første minuttene.

Da trener Morten Jensen tok ut Jostein Ekeland og satte inn Sigve Kleppa Christensen ble det en forandring.

Etter bare to minutter på banen ble han spilt fri inne i 16-meteren. Kleppa Christensen fyrte løs og sendte laget i ledelsen da han klistret ballen opp i nettaket bak Brynes keeper.

Da steg stemningen på tribunen, i hvert fall den delen som hadde Vidar-supportere.

Utlignet på overtid

Etter scoringen var det Bryne som hadde ballen mest, men de slet med å skape målsjaner. Vidar hadde en gyllen mulighet til å punktere kampen. Innbytter Eirik Jakobsen kom nemlig helt alene mot Brynes keeper. Kris Devaux reddet mesterlig.

Tre minutter på overtid får Bryne innkast. Det kastes langt inn i 16-meteren og der står unggutten Andreas ueland, treffer ballen med hodet og utligner til 1-1.

Sett i ettertid var det ikke ufortjent.

– Nei, uavgjort var kanskje greit, men likevel er det fryktelig surt når vi leder 1-0 og bare venter på sluttsignalet, sier Jensen.

Bjørnar Pettersen Holmvik, en av hjemmelagets beste spillere var heller ikke fornøyd med bare ett poeng.

– Nei, vi kan ikke være fornøyd når vi leder rett før slutt. da blir det et surt poengtap, men dessverre er det ikke første gangen det skjer denne sesongen. Vi får samle oss og komme sterkt tilbake allerede mot Odd 2 i neste serierunde. Tross alt synes jeg vi gjør en bra figur mot Bryne, og det skal vi ta med oss hjem.

Vidar-Bryne 1–1 (0–0)

Lassa Idrettspark

Tilskuere: Ca 500

Dommer: Ajdin Medic, Trosvik IF

Mål: 1–0 Sigve Kleppa Christensen (68) 1–1 Andreas Ueland (90)

Gule kort: Eivind Meling, Bjørnar Holmvik, Sigve Kleppa Christensen, Eirik Jakobsen, Vidar. Aram Khalili, Krister Wemberg, Bryne.

Vidar (3–5–2): Eivind Meling - Kristian Høvring, Daniel Berntsen, Bjørnar Pettersen Holmvik - Jarle Madland, Andreas Haukland Westlye, Sander Flåte (Emil Vian Randulff, 90), Martin Haaland, Vetle Tønne Estensen - Eirik Kampenes (Eirik Jakobsen, 46), Jostein Ekeland (Sigve Kleppa Christensen, 65)

Bryne (4–3–3) Kris Devaux - Vegard Landro, Andreas Jacobsen (Rogvi Baldvinsson, 44), Andreas Ueland, Krister Wemberg - Patrick Michael Byskata, Geir Dahle Høyland (Rune Pedersen Bore), Bjarne Langeland (Einar Tunheim Lye) - Aram Khalili, Mads Bøgild, Robert Undheim