Tommy Kristiansen avgjorde for Oilers i sudden

Det så lenge ut til at et tidlig mål i første periode skulle bli avgjørende, før Oilers snudde kampen i den tredje perioden. Litt skuffet er nok serielederen over at Frisk fikk tvunget frem sudden death, men da Tommy Kristiansen dukket opp og avgjorde kampen var det full jubel i den historisk store borteseksjonen.

Syv ganger på de siste ni kampene har Sune Bergman (64) og Frisk tatt poeng fra Oilers. Ingen lag i Norge er i nærheten av de tallene. I dag møtes lagene igjen, og det er en hevnlysten gjeng som har tatt turen fra Stavanger til Askerhallen.

Forrige kamp lagene møttes leverte nemlig Oilers det som kanskje var den svakeste perioden i klubbens historie, og en av de svakeste prestasjonene på lang tid. Frisk Asker-spillerne fikk gjøre omtrent som de ville, og kjørte over dobbelt-dobbelt-vinnerne i sin egen storstue.

Det finnes ingen hemmeligheter i hockey, svarer Sune Bergman RA på spørsmål om hvorfor Frisk har så godt tak på Oilers.

Med Manglerud Stars hjelpende hånd kan Oilers med seier i ettermiddagens kamp strekke ledelsen til 11 poeng ned til Lørenskog. Med to kamper mer spilt.
Markus Søberg og Anders Tangen Henriksen mangler for Oilers. Søberg blir ute i 6-8 uker etter operasjonen, mens Tangen Henriksen nærmer seg kampklar. Ruben Smith kommer inn for Henrik Holm i mål, mens Petter Røste Fossen blir kastet opp i andrerekken og Scott Macauley dyttes ned i fjerderekken.
En Stavanger-publikumet gleder seg mer til å få på plass igjen er selvsagt NHL-profilen Eric Nystrom. Med over 600 kamper blir mannen med et kort gjesteopphold i Oilers i 2012/2013-sesongen et veldig godt tilskudd til Oilers.