Stavanger Oilers

Tangerte rekord etter nytt serietap

Oilers tok imot formsterke Lillehammer i DNB Arena. Under kan du lese vår livedekning av kampen.

Følg RA Sporten på Facebook!

Lillehammer-spiller Emil Nyhus ble liggende tilsynelatende livløs på isen etter en stygg takling fra hjemmelagets Daniel Rokseth tidlig i 3. periode. Han rørte på armene før han påsatt nakkekrage ble båret ut.

Nyhus ble sendt til sykehus for sjekk. Ifølge TV 2 har han trolig pådratt seg hjernerystelse.

Rokseth ble tredje spiller som fikk matchstraff i Stavanger. Vel halvveis i midtperioden hadde Joshua Soares en stygg krysstakling mot Jonas Medby, og Brendan Ellis reagerte med sinne.

Det ble knuffing, og både Soares og Ellis fikk matchstraff for roughing. Soares fikk også tilleggsstraff for usportslig oppførsel.

Lillehammers Joey Benik misbrukte et straffeslag allerede etter ett minutt, men Stavanger ledet ved første pause etter scoring av Markus Søberg. Resten av kampen skulle det meste handle om gjestene.

Stephan Vigier og Brett Cameron vendte kampen med hvert sitt mål før de første matchstraffene ble utdelt. Mens Stavanger spilte i undertall som følge av Soares' oppførsel scoret både Vigier og Cameron igjen.

Også Nick Dineens 5-1-mål i 3. periode kom i overtallsspill for Lillehammer, som er bare ett poeng bak serieleder Frisk Asker.

Stavanger er på sin side på nedre halvdel av tabellen, hele 15 poeng bak lederlaget. Oilers vant skuddstatistikken 42-39, men Nils Erik Bengtsberg i gjestemålet reddet nesten alt.