Storhamar slo Oilers etter straffer

Storhamar-Oilers 3-2 e.str. Eirik Salsten, Tommy Kristiansen, Mikael Zettergren og Alexander Reichenberg scoret etter ordinær tid i en dramatisk kamp i CC Amfi på Hamar. Storhamars Zettergren ble helt i straffeslagkonkurransen. Hvordan kampen var kan du se under. Vi kommer tilbake med reaksjoner.

Straffer:

Kissel må score nå. Skyter over! Storhamar vinner 3-2 etter straffer.

Duket for ekstra straffer. Zettergren. Finter ut Holm og scorer!

Reichenberg kan avgjøre for Storhamar. Misser! Holm fint nede.

Macaulay for Oilers. Misser! Går like over Östlund og over.

Tenute for Storhamar. Holm tar den i snappen!

Kissel for Oilers. Setter den sikkert. Skyter på spakhanskesiden til Østlund.

Zettergren for Storhamar. Bommer på pucken, men det setter ut Holm. Så scorer han! Griseflaks.

Oilers starter. Van Guilder først. Prøver å skyte opp i høyre kryss. Östlund redder.

Sudden Death:

65 min.: Klart for straffer!

64 min.:Reichenberg med en kjempesjanse. Holm med en kalasredning.

64 min.: Lorentzen havner inn i målet - som går ut av stilling. Det skjer da Storhamar har en god sjanse. Men så ut for å bli dyttet inn dit av Østli.

64 min: Storhamar fulltallige.

63 min..: Forsberg og Kissel med gode sjanser.

63 min.: Soares prøver seg i nærmeste kryss. Som så mange ganger før. Ôstlund med.

62 min.: Kissel, Van Guilder, Soares, og Kunes på isen nå.

62 min.: Spilles to minutter fire mot tre nå. I utgangspunktet. Tas timeout.

62 min.: Utvisning Storhamar. 4 spillere på isen.

61  min.: Joakim Jensen kommer helt alene gjennom! Misser! Holm tar den.

61 min.:  Vi er i gang. Oilers stiller igjen med Kunes, Kissel og Van Guilder i 3 mot 3.

Tredje periode:

60 min.: Slutt på 3. periode. Duket for Sudden Death.

59 min.: Zettergren får en stor sjanse helt på tampen. Holm redder! Oilers kontrer direkte og Lorentzen trippes ganske så klart på vei gjennom. Dommerne lar det passere.

59 min.: Inne i kampens siste ordinære minutt nå. Sjanser begge veiene. Meget underholdende kamp dette.

58 min.: Skal vi nok en gang få et overtidsdrama?

57 min.: CDA drar seg forbi Östlund og skal til å sette pucken, men skyter utenfor. Lignet et tripping. Ikke bra av dommerne.

56 min.: Mååål! 2-2! Mikael Zettergren styrer pucken elegant i mål.

56 min.: Zettergren til Jensen som skyter rett på Holm. God mulighet for hjemmelaget. Holm tar den.

55 min.: Storhamar fulltallige.

55 min.: Kissel og Soares med en fin kombinasjon. Nære 1-3.

54 min.: Kristiansen kommer borti målet når han skal nå en puck. Spillet flyttes ut i nøytal sone for dropp.

53 min.: To minutter for høy kølle for Zettergren. Oilers i overtall.

53 min.: Nå vil Oilers få overgangsmuligheter om de spiller smart.

52 min.: Måååål! 1-2! Sveum med skudd rett fra dropp. Mulig det var styring fra Kristiansen. Storhamar vil ha videodømming. Scoringen godkjennes etter å ha sett på den. Kristiansen får kreditert målet.

52 min.: Overgang med Van Guilder og CDA. Farlig, men Oilers får ikke hull på Ôstlund.

51 min.: Holm redder fra Østli i det Oilers blir fulltallige.

50 min.: Stort trykk mot Oilers i dette overtallet. Smeller rundt ørene på Holm.

49 min.: Macaulay får to minutter for hekting.

49 min.: Stor sjanse til Storhamars Reichenberg. Så skyter Lorentzen etter at det er blåst i sekvensen etter og det bryter ut litt bråk.

48 min.: CDA får pucken i god posisjon .- etter en god offensiv takling. Han skjøt direkte, men nok en gang reddet Ôstlund. Oilers best i denne perioden.

46 min.: Fantastisk pass fra Soares til Kissel som kommer alene gjennom. Östlund med en utrolig redning.

44 min.: Relativt rolig innledning på denne perioden. Begge lag vet hvor viktig det er å unngå feil.

41 min.: Fantastisk redning av Östlund i det dommerne blåser for offside i målgården.

41 min.: Da er tredje periode i gang. 4655 tilskuere i CC Amfi.

Andre periode:

40 min.: Pause etter andre periode. Skudd 13-14.

39 min.: Storhamar kommer løs to mot en i en overgang, men Zettergren skyter selv i stedet for å passe. Holm redder.

38 min.: Van Guilder brenner til fra skrått hold. Östlund tar den.

37 min.: Salsten med en god sjanse for Oilers. Keeper redder igjen.

36 min.: Ny farlig Oilers sjanse. Skudd fra Søberg og styring fra Soares.

35 min.: Storhamar fulltallige.

34 min.: Oilers etablerer seg tidlig i overtallet. Macaulay misbruker en stor sjanse. Kjemperedning av Østlund.

33 min.: Der får Storhamar tak i pucken etter et par gode Oilers-muligheter. Løkken Østli får sin utvisning for holding.

33 min.: Løkken Østli får en aventende utvisning. Oilers får etablert seg med 6 mot 5.

32 min.: Mååål! 1-1! Jensen med en vakket pass til Reichenberg som setter pucken på direkten inn. Flott spill.

31 min.: Hoff får to minutter for tripping.

31 min.: Lorentzen med en nydelig backhandpasning til Talge som møter pucken på kloss hold. Storhamar får en kølle på den i siste liten.

29 min.: Forsberg prøver seg med en frekk bakchand, men skuddet utenfor.

28 min.: Kristiansen med et god skudd. Returen fra Kissel like utenfor.

27 min.: Gulliksen med et skudd som skifter redning. Småfarlig.

27 min.: Oilers holder unna. Fulltallige nå.

26 min.: Holm med ny redning. Har nok en gang vært meget god innledningsvis her.

25 min.: Sveum ryker ut i 2 minutter for hekting.

24 min.: Hoff kommer seg plutselig fri, men roter bort pucken i god posisjon.

24 min.: Voldsomt press fra Storhamar nå.

23 min.: Zettegren helt alene med Holm som redder!

21 min.: Oilers fulltallige.

21 min.: Holm settes på prøve direkte, men redder.

21 min.: Da er andre periode i gang.

Første periode:

20 min.: Pause. Oilers starter 2. periode i undertall.  7-13 i skudd i 1. periode.

18 min.: Larsen Mostue ryker ut i 2 minutter for slashing.

18 min.: Holm blokkerer et ufarlig distanseskudd - ettersom et par Storhamar-spillere sirkler rundt på jakt etter retur.

15 min.: Oilers fulltallige.

15 min.: Flere gode redninger fra Holm nå.

13 min.: Salsten ryker inn 2 minutter for interference.

13 min.: Storhamar fulltallige.

12 min.: Oilers sliter med å etablere seg.

11 min.: Magnus Haugen får to minutter for slashing. Oilers i overtall.

10 min.: Ganske mange ledige seter i Hamar OL Amfi denne gangen.

9 min.: Søgaard får to minutter for roughing. CDA 2 minutter for slashing. Spill fire mot fire.

9 min.: Forsberg prøver å tvinge seg inn kjøkkenveien, men blir taklet inn i målet. Lite stopp i spillet for å sette det på plass.

8 min.: Storhamar på en farlig visitt oppe hos Holm. Deres første sjanse i kampen.

5 min.: Står 1-6 i skudd så langt. Det sier litt om Oilers-dominansen innledningsvis.

4 min.: Oilers har sett svært solide ut i starten av denne kampen. Nå var Kissel nære å sette 2-0 på en flat pasning inn rett foran Østlund.

2 min.: Mååål! 0-1! Eirik Salsten knaller inn ledermålet fra kloss hold allerede etter 2.23. Fikk pucken på kloss hold fra CDA og knallet den inn. Forsberg med andre assist.

1 min.: Oilers best i gang. To-tre brukbare muligheter før minuttet er passert!

1 min.: Da er vi endelig i gang i Hamar OL Amfi. Kampen starter 20 minutter forsinket grunnet et ødelagt pleksiglass. Spillerne hadde gått på isen, men dommerne måtte sende dem tilbake i garderoben igjen like før kampen skulle starte. De ville ikke godkjenne vantet. Andre gang på rad at en Oilers-kamp får utsatt kampstart.

Før kampen:

Da Oilers siste møtte Storhamar gikk de på en stjernesmell med det største tapet etter at DNB Arena ble åpnet. Tommy Kristiansen er klar på at de ønsker å revansjere seg.

Oilers har ikke tapt mange kampene denne sesongen, men et tap skiller seg ut som spesielt stygt. 1-5 for Storhamar 29. oktober var det største tapet hjemme siden DNB Arena åpnet. Kampen ble også et vendepunkt for et presset Storhamar.

SE OGSÅ: Hockeysnakkis

I dag møtes finalistene fra 2014/2015-sesongen nok en gang og Tommy Kristiansen er klar på at Oilers vil ha et høyt tenningsnivå.

– Vi har veldig lyst til å slå tilbake etter det tapet. Spillet har ikke fungert optimalt den siste tiden, men jeg tror det blir et helt annet tenningsnivå i denne kampen. 5–1 var ikke gøy, sier Tommy Kristiansen til RA.

Oilers har i flere kampen den siste tiden startet dårlig, men snudd det i siste periode.

Slik var det også da Stjernen ble slått 3-2 etter overtid på torsdag.