Stavanger

Solas håndballdamer videre til kvartfinale

Sola møtte nyopprykkede Levanger til sin åttendelsfinale i cupen onsdag, og etter en pangstart på kampen sikret laget seg kvartfinalebillett med 30–24-seier i Trønderhallen.

Solas håndballdamer spilte onsdag åttendelsfinale i NM mot Levanger i Trønderhallen, og det var bortelaget som kom klart best i gang i kampen.

Etter ti minutter ledet nemlig laget hele 9–1, og det første kvarteret slapp laget bare inn fire mål. Levanger skjerpet seg ganske kraftig til pause, der stillingen var 17–13 til Sola.

Sola-jentene startet imidlertid også den andre omgangen svært godt, og åpnet etterhvert opp en komfortabel ledelse ut over i omgangen. Til slutt endte det med en sterk 34–20-seier til Sola-jentene over nyopprykkede Levanger. Tonje Nøstvold ble Solas toppscorer med åtte mål.

Dermed er Sola klar for kvartfinalen, som spilles 26. oktober. Trekningen som bestemmer hvilket lag Sola møter foretas torsdag.