Sola tok poeng – Brodd tapte

Sola fikk med seg ett poeng i bortekampen mot Pors, mens Brodd tapte hjemme mot serieleder Flekkerøy.

Brodd hadde første omgangs største sjanse, men skuddet fra Emil Hansen gikk via keeper og til corner.

Resten av omgangen var ikke mye å skrive hjem om. Lite sjanser og mest spill mellom de to 16-meterne. Deler av omgangen ble spilt under et særdeles sterkt regnvær.

Fløy avgjorde

I andre omgang ble det en scoring, men til serielederne fra Flekkerøy. Etter 71 minutter kom kampens eneste scoring. Tidligere Jerv-spiller Christoffer Myhre satte ballen bak Brodd-keeper Gramos Gashi.

Flere scoringer ble det ikke på Midjord. To gule kort til Brodd, ett til Per Kristian Stangeland Nilsen og til Ahmado Mohammed Ahmed.

Sola knep poeng

I Porsgrund hadde Sola en vanskelig oppgave. Pors har ambisjoner om opprykk og kjemper med Fløy i første rekke.

Hjemmelaget tok ledelsen etter en halvtime, men Martin Hestvik utlignet tre minutter før pause.

I andre omgang tok hjemmelaget igjen føringen. Kim Sjøberg ordnet 2-1 etter 57 minutter.

To minutter før slutt var imidlertid Martin Hestvik igjen der han skal være. Den tidligere Randaberg-spilleren satte sitt andre for dagen - og sitt tredje mål på de siste to kampene.

Dermed ble det poengdeling for Sola. Gule kort ble delt ut til Steffen Bøifot, Håvard Meinseth, Kittian Kaeophu og Olav Andreas Lilleås.