Sola så rødt og tapte

To røde kort ble den kjedelige beholdningen for Sola da laget gikk på en smell mot Halsen.

– Halsen var et mye bedre lag enn det vi var, derfor er det helt fortjent at de tar med seg poengene hjem.

Det sa Sola-trener Arturo Max Cleveland til RA like etter kampen var ferdig.

Sola hadde en sjanse i første omgang, mens gjestene rullet opp gang etter gang. Gjestene fra Larvik var et godt og spillende lag. Derfor var det slettes ikke ufortjent at Iver Bøhn Bleivik sendte rødtrøyene opp i ledelsen sju minutter før pause.

Sola forsøkte, men var egentlig ikke i nærheten i første omgang.

To røde i andre omgang

Heller ikke i andre omgang var hjemmelaget med. Halsen fortstatte med bra spill og ikke minst; de skapte flere sjanser. Lagets toppscorer, Tobias Hem, sørget for 2-0 etter 65 minutter. Målet var hans 27. denne sesongen, og det på 19 kamper.

Det ble ikke flere scoringer, men kampen var ikke over. Hjemmelaget pådro seg to røde kort, begge unødvendige. Først var det Magnus Kristensen som fikk sitt andre gule for dagen. Tre minutter før full tid var det kaptein Olav Andreas Lilleås sin tur.

Det var ikke en duell, men Lilleås som raste inn i en Halsen-spiller med full kraft. Direkte rødt kort og trolig tre kamper på sidelinjen for kapteinen.

– Begge de røde kortene vi får er fortjente. Vi mister to spillere til den neste kampen, og det er selvfølgelig dumt, sier Cleveland.

Når det er sagt var han lite fornøyd med måten laget opptrer på.

– Vi har en god mulighet i første omgang, men ellers er vi ikke med. Halsen gjennomførte en meget god jobb, de hadde gjort et godt forarbeid kan det virke som.