Sola nær skrell

Glassverket-Sola 28-27. Sola var nære å ta et meget overraskende poeng mot tredjeplasserte Glassverket onsdag.

Knut Ove Joas mannskap, som har vært i finfin form etter julepausen, beviste onsdag nok en gang at de ikke er så langt unna de aller beste lagene mer.

Laget hadde Glassverket på 27-27 da det var to minutter igjen av bortekampen onsdag. Dessverre for Sola avgjorde Glassverkets toppscorer Martine Wolff og Sola klarte ikke å svare.

Sola holdt godt følge hele kampen gjennom og gikk til pause på stillingen 16-15 til hjemmelaget.

Toppscorer for Sola ble nok en gang Tonje Nøstvold med sju scoringer. Oda Aasheim scoret seks mål.

Det er ikke første gang Sola imponerer mot antatt bedre motstand i år. Laget rystet også Larvik tidligere i sesongen. Det får de snart en ny mulighet til. Lagene møtes nemlig i Åsenhallen søndag til sesongens nest siste seirekamp.