Restauranten i Stavanger blir den første i regionen, og 1. mai 2018 åpner Olivia i Dolly Dimples’ gamle lokaler i Skagenkaien ved Vågen.
– Vi har sett etter lokaler i Stavanger i over ett år nå, og lokalene vi har valgt har byens beste beliggenhet, sier administrerende direktør Tone Wicklund-Hansen til RA.
– Hvorfor velger dere å etablere dere i Stavanger?
– Det er en fin by med bra størrelse og mange som besøker byen både til næringslivet og som turister. Det finnes ingen Olivia-restaurant der og det synes vi Stavanger fortjener, sier hun.
Det var Byas som først omtalte saken.
Inspirert av Portofino
På sin Facebook-side skriver Olivia at dette blir deres syvende restaurant i Norge. Fra før av har de fire i Oslo, en i Trondheim og en i Bergen.
Alle restaurantene er inspirert av ulike Italienske byer, og restauranten i Stavanger vil være inspirert av byen Portofino.
– Vår visjon er å gi kundene en liten bit av italia når de kommer inn i restauranten. I Stavanger skal restauranten ligge ved Vågen, noe som er et fantastisk flott utgangspunkt, sier Wicklund-Hansen.