Stavanger

Sandnes Ulfs juniorer til NM-semi

Jubelen stod i taket i bortegarderoben på Haugebanen i Haugesund i kveld. Sandnes Ulf kan forberede seg på semifinale i NM for juniorer, etter 2–1 over FKH i kvartfinalen.

Av Erik Sergio Auklend

Det er ikke bare A-laget til Sandnes Ulf som har grunn til å smile om dagen.

Samme dag som Sandnes Ulfs anke til NFF i dommertabbe-saken gikk gjennom, tok juniorlaget seg til semifinale i NM.

Det klarte de ved å slå FK Haugesund på bortebane, nærmere bestemt Haugebanen.

Stillingen ble til slutt 2–1 til Sandnes Ulf, etter scoringer til bortelaget signert Eirik Larsson, og tidligere utlånte Vegard Aasen.

FKH utlignet – Ulf svarte kontant

FKH utlignet Aasens scoring etter timen, etter at den tidligere Vidar-lånesoldaten hadde gitt Ulf ledelsen etter 43 minutter.

Larsson ble så matchvinner fem minutter etter FKHs utligning, og da fløyten gikk for full tid kunne feiringen starte for Sandnes Ulf.

Ulf gikk til kvartfinalen mot FKH etter å ha slått ut Fyllingsdalen på straffer. Før det gikk Viking på en smell, med 2–0 i favør de lyseblå.

De andre kvartfinalene i NM for juniorer spilles i løpet av september.

Disse er: Rosenborg–Molde, Vålerenga–Sarpsborg 08, og Lillestrøm mot Urædd. Et av disse lagene møter altså Ulf i den ene semifinalen i NM.