Sandnes Ulf-rekruttene rykket ned

Med tapet for FK Tønsberg borte, er det ingen mulighet for at Sandnes Ulf-reservene holder seg i divisjonen. Det gjør imidlertid Sola, som kunne feire ny kontrakt med storseier hjemme mot tabelljumbo Express.

Sandnes Ulf 2 hadde satt seg i nøyaktig samme situasjon som Lura før dagens kamp, at stort sett bare seier var godt nok uansett hvordan det gikk i de andre kampene. Med fire poeng opp til lagene over dem på tabellen, så det mørkt ut, men Roger Blokhus Ekelands to utligningsmål holdt liv i drømmen.
Den skulle imidlertid briste litt over timen spilt i Tønsberg, da de lyseblå ikke klarte å svare på hjemmelagets 3-2-scoring. I jakten på et tredje utligningsmål kastet Sandnes Ulf det de hadde i angrep, noe som resulterte i at Tønsberg til slutt vant 5-2.
Det betyr at Sandnes Ulf-rekruttene rykker ned til 4.divisjon den kommende sesongen.

Sola sikret plassen

Dit får de med seg Brynes andrelag, som tapte 4-1 borte mot Madla i Madlas siste hjemmekamp for sesongen. 1-1 var stillingen til pause, men to kjappe mål fra Lars Erik Dahl i det 55. og 57. minutt sørget for en ny trepoenger for de blåkledde. Adi Dukic fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 4-1.
Madla gikk med det resultatet opp på tredjeplass på tabellen, og vil enten bli nummer tre eller fire denne sesongen.
Med en komfortabel 4-0-seier over Express hjemme, sikret også Sola seg ny kontrakt i divisjonen. Steffen Bøifot, Ulrik Lund, Johannes Hinna og Nicolai Strømsvold sørget for hjemmelagets fire mål, og at Sola igjen blir å se i Norsk Tipping-ligaen til neste år.