Sandnes tok sin første Eliteserieseier

I sin andre hjemmekamp for sesongen tok Sandnes sin første seier noensinne i Eliteserien i håndball, da Børge Lunds Bodø ble slått 27-24.

Følg RA Sporten på Facebook!
Sandnes har startet sesongen med to strake tap, men har vært med på notene i tre av de fire omgangene de har spilt. Det er bare den siste omgangen borte mot Fylllingen de lyseblå ikke har vært på høyden, men i dagens kamp hjemme mot Bodø var Sandnes virkelig på høyden.

Men det var Bodø som startet kampen best, da bortelaget åpnet opp en ledelse på en to-tre-fire mål. Den holdt laget gjennom det første kvarteret, før Sandnes hentet inn det forspranget. Hjemmelaget snudde så kampen og tok ledelsen inn mot pause, men en liten sluttspurt fra Børge Lunds menn gjorde at det sto 14-14 til pause.

Allerede minuttet ut i den andre omgangen tok Sandnes en ledelse som de skulle holde kampen gjennom. De siste 28 minuttene i den andre omgangen var alltid Sandnes et mål eller to foran gjestene, og selv om hjemmelaget ikke hadde full kontroll, viste Dalibor Sedjaks menn stor mental styrke ved å ri inn 27-24-seieren.

Lars Sigve Hamre og André Ellertsen ble Sandnes' toppscorere med seks mål hver i den historiske første seieren. Seieren gjorde også at Sandnes klatret over Bodø på tabellen, og inntok 8.plassen med to poeng på de tre første kampene.