Sandnes snublet mot Haslum

Sandnes – Haslum 25–25. En utligning i siste sekund fra Haslum sørget for at Sandnes HK måtte avgi et poeng i rotteracet om opprykk til Grundigligaen i håndball.

De fleste hadde nok ventet seg at serieleder Sandnes greit skulle sikre seg to poeng mot Haslum fra tabellens nedre halvdel.

Slik gikk det dog ikke.

Sandnes kom skjevt ut fra start hjemme i Vågen Idrettshall og lå under med 9-12 til pause.

Laget kjempet seg tilbake i kampen og ledet med to mål da det var tre minutter igjen å spille. Den ledelsen klarte Haslum å hente opp. Den siste scoringen fra Jørgen Ahlsen kom i kampens siste sekund.

For Sandnes ble André Ellertsen toppscorer med ni mål. Morten Linder tegnet seg for sju mål og var nest best i målprotokollen.

Sandnes sin største utfordrer Nøtterøy slo for øvrig Haugaland på bortebane. Dermed står de to topplagene nå likt på 27 poeng.