Oilers vant 2-1 mot MS på dårlig dag – få fullt kampreferat her

Oilers vant 2-1 over Manglerud Star ettermål av Tommy Kristiansen og Kristian Forsberg. Hvordan kampen var kan du se under.

Tredje periode:

60 min.: Slutt i DNB Arena. Oilers vant på en dårlig dag.

59 min.: Oilers holder unna igjen. Nå er de fulltallige.

58 min.: 3658 tilskuere i DNB Arena.

57 min.: Humpries får to minutter for roughing. Duket for en meget farlig avslutning her!

56 min.: Oilers har etablert seg solid i MS-sone og trykker på. For første gang i kveld.

54 min.: Medhus fanger opp en svak pasning fra MS-keeper Idoff og skyter. Det ble for svakt og enkelt.

52 min.: Sveum får en smell og går i garderoben.

50 min.: Oilers koker bort en god overgangsmulighet når Lorentzen bruker for mye tid.

49 min.: Kanskje årets svakeste kamp av Oilers dette. Skikkelig nedtur etter flere gode. Laget er ikke på i kveld.

48 min.: Kristiansen nære ved å pirke inn 3-1 på en retur. Oilers i Overtall nå!

47 min.: Utvisning til MS med 27 sekunder igjen av Medhus sin. Martinsen. For roughing.

45 min.: Nok en utvisning til Oilers. Mener det er nr. 8 for kvelden. Medhus denne gangen. Roughing. Begynner å bli pinlig dette.

43 min.: Oilers er fulltallige.

41 min.: Nok en utvisning! Sveum får to minutter denne gangen.

41 min.: Da er spillet i gang igjen.

Andre periode:

40 min.: Pause i DNB Arena.

39 min.: Stor dobbeltsjanse for MS på tampen av perioden. Her må Oilers skjerpe seg! Ellers er det fare på ferde i siste periode.

38 min.: MS er fulltallige.

37 min.: Salsten akkurat for sen til å sette 3-1 på åpent mål! Kjempesjanse.

36 min.: Ny utvisning MS. Jesper Hoel får to minutter for boarding.

34 min.: Mååål! 2-1! MS reduserer like før overtallet er omme. Målet fra Boroszcky.

32 min.: Gedigen MS-sjanse og Kristiansen får 2 minutter for holding.

31 min.: Fett tilbud til Oilers, men keeper får pirket bort pucken før den når Forsberg på blankt mål.

30 min.: MS fulltallige. Slappt overtall av Oilers denne gangen.

29 min.: Stor sjanse til Tommy Kristiansen. Skuddet like utenfor.

28 min.: 2 minutter til MS. Fredrik Jørgensen får for interference. God mulighet for Oilers til å øke.

24 min.: Søberg nære å styre inn 3-0 etter pass fra Hoff.

24 min.: Heldigvis får MS også godt med 2 minuttere. Person får to for holding - etter 30 sekunder av Oilers-utvisningen.

23 min.: Oilers fortsetter  den dumme trenden med utvisninger. Humpries får to minutter for slashing.

21 min.: Oilers holder greit unna de første sekundene i undertall.

Første periode:

20 min.: Pause. Oilers holdt ut, men må starte 2. periode i undertall.

18 min.: Ny Oilers-utvisning. Medhus får to minutter for krysstakling. 3 mot 5. Fare på ferde her.

18 min.: Salsten får 2 minutter mot gamle lagkamerater. For slashing.

17 min.: Det start faktisk 7-8 i skudd her så langt. Oilers har vært relativt effektive.

14 min.: Mååål! Oilers til 2-0 i overtall. Scoring fra Kristian Forsberg. Kunes og Kissel med assister.

13 min.: 2 minutter til MS. Bilgrei får straff for albuetakling.

13 min.: Lorentzen med et skudd fra litt skrått hold. Idoff blokkerer.

11 min.: Oilers har tatt over nå etter en noe tam start. Stor sjanse ved Søberg her nå. Misser alene gjennom.

9 min.: Mååål! 1-0! Tommy Kristiansen! Macaulay og Sveum med assister.

8 min.: Ny MS-utvisning. 2 minutter på Skiøld for tripping. 28 sekunder med 5 mot 3.

7 min.: MS-spiller Trym Bilgrei får to minutter for slashing.

4 min.: Oilers fulltallige. Solid undertall.

3 min.: Kunes med et distanseskudd med 25 sekunder igjen av utvisningen. Blokkeres.

2 min.: Oilers med kveldens første utvisning. Lagstraff. For mange på isen. Sones av CDA.

1. min.: Da er vi i gang i DNB Arena.

Før kampen:

Oilers-stjernen Josh Soares er heller ikke med når Oilers møter Manglerud Star i kveld. Han har fått straff av forbundet etter utvisningen mot Sparta i helgen, men Oilers har anket denne.

RA får opplyst av klubben at Soares soner karantene, men at lengden på denne er anket. Dermed er kveldens kamp den andre han er ute. Dette er et resultat av en matchstraff med en høy kølle involvert i utvisningsorgien mot Sparta i helgen.

- Han har fått tre kampers karantene, men den er anket. Vi har ikke fått svar, sier sportsdirektør Pål Higson til RA.

Dermed gjenstår det å se om han får spille i toppduellen mot Stjernen søndag.

Angriperen var savnet mot Lørenskog sist, men Oilers klarer seg høyst sannsynlig bedre uten ham i kveld.

Oilers har uansett fått en fantastisk start på sesongen i Get-ligaen med elleve seirer av tolv mulige.

Laget har som vanlig rotert på målvaktene. Ruben Smith har så langt den beste statistikken, men Henrik Holm starter kveldens kamp.

Oilers som lag har allerede opparbeidet seg en luke på åtte poeng i toppen og ser ut for å cruise videre mot nytt seriegull. Kveldens motstander M/S er likevel av den ekle sorten. Laget fra Oslo er et alle forventer seier mot. Samtidig kan de slå Oilers på gode dager.