Oilers med pinlig hjemmetap

Oilers-Stjernen 2-4. Oilers tapte nok en gang hjemme i DNB Arena. Denne gangen ble Stjernen for sterke. Foran et fullsatt DNB Arena slo de serielederen. Kampen ble avgjort da Fredrikstad-laget laget tre mål på under to minutter i andre periode. Hvordan kampen var kan du se under.

Før kampen:

Oilers møter i dag Stjernen til ny kamp i DNB Arena. Laget har tapt tre av de siste fem kampene og sliter. Så er spørsmålet om rundt 3000 damer kan inspirere Oilers.

Oilers arrangerer lørdag sitt årlige "Hockey & Heels"-arrangement og målet er å sette ny verdensrekord i antall damer prosentvis av totalen i arenaen.

Det er rammen for en kamp som også er svært viktig sportslig for et hanglende Oilers. Laget har ikke lignet seg selv på lenge og Lørenskog haler innpå.

Heldigvis for Oilers tapte Lørenskog for Frisk på torsdag. Dermed kan laget sørge for at luken ikke krymper ytterligere med seier i kveld. Lørenskog møter på sin side et skadeskutt Sparta.

For Oilers bør dog Stjernen være en overkommerlig motstander. I allefall statistisk sett. Laget har vunnet 17 av de siste 18 hjemmekampene mot østfoldingene.

SE OGSÅ: HOCKEYSNAKKIS

Hjemmelaget har også Petter Røste Fossen tilbake på isen etter ni måneder ute med skade. Han gjør sitt comeback i fjerderekken sammen med Henrik Medhus og Peter Lorentzen i oppgjøret.