Oilers har nå 12 poengs ledelse

Lillehammer-Oilers 2-4. Oilers økte ledelsen i Get-ligaen til 12 poeng ved å slå utfordrer Lillehammer på borteis søndag. Hvordan kampen var kan du se under.

Tredje periode:

60 min.: Slutt i Kristins hall! Smith kåres til Oilers bestemann.22-33 i skudd. Takk for nå.

59 min.: Måååål! 2-4! Kissel fra egen sone i åpent mål! Oilers vinner her også!

59 min.: Ett minutt igjen. Nå skal nok Oilers få kjørt seg. Dropp foran Smith.

58 min.: Der tar Lillehammer ut Bengtsberg av målet og gambler.

57 min.: Oilers har hatt god kontroll etter målet.

55 min.: Måååål! 2-3! Soares setter den mot Bengtsberg! Salsten med en herlig pass til målkongen som ikke gjør noen feil alene gjennom.

55 min.: Står om 6 poengs ledelse kontra en mulig 12 poengs ledelse i serien for Oilers de siste fem.

54 min.: Oilers fulltallige. Solide i undertall også i dag.

52 min.: Lillehammer etablerer seg direkte og kjører på mot Smith.

52 min.: Lillehammer prøver en frekkis og slår pucken via vantet og inn foran Smith. Blir en god mulighet og Oilers pådrar seg samtidig en 2. minutter. Kunes i fryseboksen.

49 min.: Kissel med en stor sjanse etter et soloraid. Kommer seg forbi to backer og er i ferd med å runde keeper. Reddet i siste liten.

47 min.: Skudd like utenfor krysset fra Mostue. Traff nettet på utsiden.

47 min.: Christer Rudi får plutselig en god sjanse, men Smith rydder opp. Oilers har for øvrig ikke tapt med Ruben i mål denne sesongen.

44 min.: Rolig inngang på perioden. Lagene tar ikke stor risiko. Vet at det kan straffe seg.

41 min.: Tredje periode i gang og Oilers rett i angrep. Kissel med en farlighet direkte.

Andre periode:

40 min.: Slutt på 2. periode. Oilers klart best i midtperioden. Hadde nok fortjent mer. 14-3 i skudd til Oilers i perioden.

39 min.: Soares finner Salsten som drar av to mann og skyter i snappen til keeper.

38 min.: Rokseth til Forsberg som skyter direkte. Bengtsberg redder. Oilers stadig mer dominerende nå.

36 min.: Måååål! 2-2! Oilers har tatt stadig mer over og fikk uttelling endelig. Godt spill hvor pucken ble lagt inn tett foran mål fra Kristiansen  til Salsten som styrer pucken inn. Herlig mål.

35 min.: Falk-Larssen med et skudd over.

33 min.: Ny god overgangsmulighet til Oilers. Lorentzen til Hoff. Lorentzen har for øvrig vært god i dag.

32 min.: Lillehammer fulltallige.

31 min.: Van Guilder knaller til, men over. Søberg med en stor sjanse like etterpå.

30 min.: Lillehammer med en farlighet direkte i Oilers-overtallet.

30 min.: Stor kontringsmulighet til Oilers. Sveum tas på vei alene gjennom. Det blir 2 minutter på Morley for tripping. Endelig et poweplay til Oilers.

29 min.: Lillehammer er definitivt ikke noe blaff. Vært bunnsolide mot Oilers så langt i dag. Dette kan bli hovedutfordreren om et nytt seriegull. Slik framstår laget i allefall nå.

27 min.: Oilers holder ut og går rett i kontra. God mulighet fra Kunes spoleres.

26 min.: Nytt stangskudd for Lillehammer!

25 min.: Lorentzen med en god avslutning i undertall. Dropp i Lillehammers sone etter blokkering.

25 min.: To minutter til Soares for hekting. Oilers nok en gang i undertall. Laget har selv ikke fått spille i overtall.

23 min.: Bortsett fra stangskuddet en rolig start på midtperioden.

22 min.: Nyhus med et skudd som er borti stolpen. Ny stor sjanse for Lillehammer. Nyhus kom for øvrig nylig tilbake til Lillehammer fra Oilers. Han rakk å debutere i Get Ligaen for Oilers tidligere i år.

21 min.: Da er vi i gang med den andre perioden.

Første periode:

20 min.: Pause på Lillehammer.

19 min.: Kjempesjanse til Kunes like før tiden er ute. Dessverre misser han gjennom med Bengtsberg.

19 min.: Mååål! 2-1! Nystuen!. Lillehammer kommer alene to mann mot Smith. Nystuen finter pasning til Cameron og drar pucken nydelig opp i krysset med et raskt håndleddskudd.

18 min.: Sveum blir liggende, men kommer seg opp. Han måtte for øvrig forlate isen med smerter før full tid sist mot MS. Da var det kneet som fikk en trøkk.

18 min.: Oilers holder nok en gang ut i undertall.

17 min.: Et par meget kvalifiserte redninger fra Smith holder Oilers inne. Lillehammer kjører på i overtall.

16 min.: Salsten får 2 minutter hos Oilers. Mener det er for holding. Kveldens andre utvisning til Oilers.

14 min.: Mååål! 1-1! Først et skudd i tverrligger før Joachim Jensen pirker inn utligningen forbi Smith. Egentlig ikke helt ufortjent. Lillehammer er solide. Framstår ikke som noe blaff.

14 min.: Søberg prøver seg fra skrått hold. Keeper tar den.

13 min.: Bengtsberg tar ned en kanonkule fra Sveum. Dropp i Lillehammers sone.

12 min.: En stor sjanse til begge lag på få sekunder. På Oilers sin var det Solberg som avsluttet etter lekkert pass fra Lorentzen.

11 min.: Måååål! 0-1! Scott Macaulay knaller inn ledermålet etter at Kissel graver fram pucken og spiller han nydelig fram fra skrått hold.

10 min.: Står 7-4 i skudd her.

10 min.: Mye mer solid andre minutt av overtallet for Oilers - som nå er fulltallige.

9 min.: Store sjanser for Lillehammer som trykker på.

8 min.: Kristiansen får to minutter for krysstakling på David Morley.

7 min.: Kissel misser alene med Bengtsberg i Lillehammer-målet. Kampens største sjanse etter kontring.

6 min.: God mulighet til Lorentzen fra distanse etter en god overgang. Situasjonen ble mulig etter en god gjennvinning fra Larsen Mostue.

4 min.: Oilers med sine første farligheter. Signert Kristiansen og Soares.

4 min.: Lillehammer har kommet best i gang på hjemmeis.

2 min.: Lillehammer med kampens første farlighet. De prøver seg kjøkkenveien mot Smith.

1 min.: Da er kampen i gang!

Før kampen:

Soares ble i utgangspunktet utestengt for tre kamper etter en høy kølle mot Sparta forrige helg, men anken til Oilers ble tatt til følge fredag.

Dermed slapp han å sone siste kamp av straffen.

Uten Soares kladdet det for Oilers mot MS på torsdag, mens laget så solide ut da de slo Lørenskog tirsdag.

Dersom Oilers skulle vinne også i Kristins hall vil laget øke sin luke på tabelltoppen til et tosifret antall poeng. Før kampen har Oilers 35 poeng og kun ett tap på de første 13 kampene under Pål Gulbrandsen.

Lillehammer har på sin side overrasket stort og står med 26 poeng så langt. Vertene er ved siden av Oilers det store formlaget i ligaen nå.

Oilers stiller følgende lag:

1. rekke: Dennis Sveum, Scott Macaulay - Dan Kissel, mark Van Guilder, Markus Søberg

2. rekke: Henrik Solberg, Mats Larsen Mostue - Eirik Salsten, Josh Soares, Tommy Kristiansen

3. rekke: Tim Kunes, Spencer Humphries- Magnus Hoff, Kristian Forsberg, Peter Lorentzen

4. rekke: Daniel Bøen Rokseth - Svein Petter Falk-Larssen, Henrik Medhus, Anders Tangen Henriksen