Nytt knepent Oilers-tap mot Malmö

Oilers gikk rett i strupen på Malmö og sjokkerte vertene med strålende spill i den første perioden. 1–0 var ikke mindre enn Oilers fortjente, men de to siste periodene ble en ren forsvarsskamp.

Tapet gjør at håpet om avansement er ute, etter at laget fortsatt ikke har tatt poeng i gruppespillet.

Harrison Reed ga Oilers ledelsen i Malmö sju minutter og 47 sekunder ut i første periode, men én Malmö-scoring i hver av de resterende periodene ga hjemmeseier.

Frederik Storm utlignet til 1-1 for det svenske laget før to minutter var spilt i midtperioden og tre minutter før slutt i siste periode sendte Robin Alvarez Malmö i ledelsen med 2-1 da han pirket pucken over linjen fra kloss hold.

Tsjekkiske Kometa Brno topper gruppen med åtte poeng, to poeng foran Malmö.

KalPa innehar tredjeplassen med fire poeng.