Nøstvold-show til ingen nytte

Solas håndballjenter gikk rett i strupen på Norges suverent beste håndballag de siste 20 årene, og sjokkerte Larvik fra start. Til slutt ble imidlertid overmakten for stor, da Larvik vant komfortabelt med ti mål.

Sola fortsatte jakten på en sluttspillplass da suverene Larvik kom på besøk søndag. Til tross for en nivåforskjell på papiret, var det de gulkledde som så ut som mestere de første 20 minuttene av søndagens kamp. Sola gikk nemlig ut i 100 og ledet på det meste 6-2 etter elleve minutters spill.

Solas ledelse varte i temmelig nøyaktig 20 minutter, da Larvik kom seg a jour for første gang siden avkast. Tre minutter senere tok serielederne ledelsen for første gang, og inn mot pause åpnet de opp en luke på fire mål. Men Sola ga seg ikke, og hang med serielederne også i starten på den andre omgangen.

11 minutter ut i andre omgang hadde faktisk Sola kjempet seg innpå med to mål, men på stillingen 20-22 sa Larvik takk for følget. Bortelaget scoret de neste fire målene, noe som i realiteten avgjorde kampen. Det siste kvarteret ble tungt for Sola-jentene, som til slutt måtte se seg slått 27-37 etter en iherdig innsats.

Tonje Nøstvold viste for alvor frem gamle kunster og ble kampens toppscorer med 12 mål, målet foran Linn-Kristin Riegelhuth Koren som scoret 11 for Larvik.