Nyheter

Noodle Noddle åpnet i nye lokaler

Noodle Noodle har blitt restaurant. Shirley Chu og Gary Fong byr på nytt og gammelt.

Noodle Noodle holdt tidligere til i Magasin Blaa. For litt mindre enn to måneder siden overtok de lokalet som huset thairestauranten Thai Cuisine i krysset mellom Kirkegata og Øvre Holmegate.

Og stedet har fått en real oppfriskning med nytt interiør og stoler med bilder av tidligere stamgjester.

Nyåpningen av stedet fant sted i forrige uke, og ifølge Gary Fong har det vært travle dager med mye folk etter at de åpnet.

– Gjestene våre har visst savnet oss – og det er jo kjekt, sier Fong og smiler fornøyd.

– Og hvordan er det nye livet her?

– Det er både gode ting og dårlige ting med å være her. Det som er bra er at vi bestemmer åpningstiden vår selv. I tillegg kan vi servere gjestene våre vin og øl, sier Fong, som er over middels interessert i vin.

LES OGSÅ: – Jeg er for feit, jeg drikker for mye og jeg bruker for mye penger på vin

Overtok kjøkkensjef

Han trekker fram noen tørre tyske rieslinger fra vinskapet.

– Maten vår er ganske spicy, og disse vinene håndterer det ypperlig, sier Fong og fortsetter:

– Det negative er at vi også savner Magasin Blaa. Utrolig kjekke folk der, og særlig savner vi folkene på Déjà Vu. Lengre åpningstid gjør at vi får mindre tid sammen med datteren.

På Noodle Noodle-menyen har det også kommet nye retter etter flyttingen.

– Kjøkkensjefen som jobbet på thai-stedet tidligere jobber nå med oss. Vi tok like godt med oss noen av de beste rettene hans. På sett og vis er det to menyer som har fusjonert.

LES OGSÅ: Åpnet dørene til «Sjå Inge»

Ramen

Ramen har omsider kommet til Norge og er trendy som bare det. Mens Oslo nettopp åpnet sin første skikkelige ramensjappe, kan Fong melde at han har laget ramen i flere år allerede.

– Det er det vi selger mest av, sier Fong, og løper ut på kjøkkenet, der han henter en bolle med deig som han viser fram.

– Jeg lager nudlene selv, mens Shirley lager suppen. Folk vet at vi lager dette selv helt fra bunnen av.

Da RA var på besøk sto pinnekjøttet og kokte ute på kjøkkenet.

– Vi skal bruke det i kveld og servere det sammen med kimchi som har fermentert i seks uker sammen med blant annet chili og fiskesaus. Jeg tror det blir godt. Jeg er ikke så opptatt av å følge de vanlige reglene på kjøkkenet, sier Fong.

LES OGSÅ: Spisested har gått konkurs

Mer fra Dagsavisen