Lokalfotball

Madla tapte mot favorittene

Tre personlige feil av hjemmelaget og dermed var kampen kjørt etter første omgang for Madla. Fløy vant fortjent og er klare favoritter til opprykk.

1-4 sto det på lystavlen da dommeren blåste av for full tid. Det var fortjent nok, det. Madla var imidlertid godt med de første 20 minuttene av første omgang. Først et skudd i tverrligger, så tok laget ledelsen etter en perle av en heading. Bård Ledaal traff kontant på hodet og hjemmelaget opp i 1-0-ledelse etter 25 minutter.

Så sovnet hjemmelaget.

Før det var spilt to minutter etter scoringen roter Madla det til. Laget henger ikke sammen, gjør personlige feil og gir en gavepakke til gjestene fra Flekkerøy. Magnus Mikkelsen utlignet til 1-1, og det var starten på en nedtur for hjemmelaget.

– Ja, det ble det, dessverre. Etter at vi tok ledelsen henger vi ikke sammen. Vi slipper inn altfor enkle mål, sa en skuffet Madla-trener Lasse Ihle til RA etter kampen.

Flere feil

Både 1-2 og 1-3 kom nemlig etter to nye personlige feil hos hjemmelagets spillere.

– Når vi gjør slike feil, da nytter det heller ikke å vinne fotballkamper. Vi får som fortjent, mener Ihle.

I andre omgang var planen å presse gjestene høyere på banen. Den planen ble omtrent sluttkjørt etter 47 minutter. Da sendte nemlig Magnus Mikkelsen gjestene opp i 4-1 med sin andre scoring for dagen. Flere mål ble det ikke, men hjemmelaget fikk rødt kort rett før slutt. Thomas Leidland fikk sitt andre gule kort og måtte inn i garderoben før slutt.

– Vi taper alt i alt for et bedre lag, men måten vi gjør det på irriterer meg. Vi gir dem i realiteten tre scoringer i første omgang. Vi får brette opp og komme sterkere tilbake, avslutter Ihle.