Sandnes Ulf

Ulf slo Ranheim 2-0

Kjell Rune Sellin har scoret for hjemmelaget mot Ranheim i første omgang. Kent Håvard Eriksen fulgte opp med scoring i andre omgang. Sandnes Ulf gjennomførte en god kamp.

Bilde 1 av 3

Fem hjemmekamper har endt med tre gevinster med full pott og to kamper med uavgjort. Når Ranheim søndag kveld er mostander i Sandnes idrettspark, så er det et lag som aldri har vunnet mot Sandnes Ulf i serien. På seks forsøk har Ranheim tatt ett eneste poeng.

Det var i 2015-sesongen da det ble 1-1 hjemme på egen bane. Forrige sesong vant Ulf 2-0, både hjemme og borte. Før nøyaktig et år siden var det Pontus Engblom som scoret to mål for Ulf. Han er i Strømsgodet nå, hvor han ikke har slått til.

Florø vant 3-1 mot Ulf i forrige runde og det er et Sandnes-lag som jakter tre poeng. Skal de henge med, bør de komme allerede i kveld, selv om de møter et bra lag. Sandnes Ulf har ikke sluppet inn mål på eget gress siden september i fjor. Vi får se om Saku-Pekka Sahlgren holder nullen også i kveld.