Stavanger

Kjempefornøyd med street food på Hall Toll

Øyvind Bolstad og Ørjan Wernicke var svært fornøyd med de fikk på street food-maten de fikk på Hall Toll torsdag.

Bilde 1 av 3

Da RA møtte Øyvind Bolstad og Ørjan Wernicke foran street food-bilen på Hall Toll hadde de allerede rukket å få i seg fem forskjellige retter.

– Vi har ikke vært her så lenge, sier Bolstad som også røper at han fikk i seg en god porsjon med middag før han dro dit.

– Vi satser på at vi i hvert fall skal klare å få med oss fem retter til, sier Wernicke.

Frem til og med lørdag er det street food-dager på Hall Toll.

LES OGSÅ:Tar gatematen inn i restauranten

– Mye av det vi har smakt har vært kjempegodt. Mye spennende og mye gode smaker, sier Wernicke til RA.

De sier at så langt har panzerottien og retten kal «pork bun» vært høydepunktene.

– Akkurat nå ha har vi fått «rice and eggs».  Den smaker knallbra den også,  sier Wernicke og legger til at dette er et kult arrangement.

Fullt hus

Lavrans Gjønnes, daglig leder ved Hall Toll, sier at de åpnet dørene klokken 18.00 torsdag.

– Folk strømmet inn med en gang og dette har tatt helt av, sier Gjønnes til RA.

Da RA var der omkring klokken 18.45 var det omkring 300 mennesker i lokalet.

– Og det er meget bra med tanke på at vinterferien er en av de dårligste ukene i året, sier Gjønnes.

LES OGSÅ: Sliten kidnapper gikk seg vill på Amfi Madla

Onsdag var det generalprøve på konseptet.

– Og den viste seg å være helt nødvendig med tanke på at det smalt såpass nå, sier Gjønnes.

Det var Morten Sørsdahl club- og eventmanager ved Hall Toll som fikk ideen til street food-dagene.

– Dette med gatemat er veldig i vinden for tiden. Jeg reiser mye og var nettopp i Hong Kong. Der var det helt sinnssykt. Og jeg tenke at dette var noe vi kunne gjøre her i vinterferien, sier Sørsdahl.

– Det nytter ikke å legge seg ned fordi om det er stille i vinterferien. Gjør en noe som er ålreit, så kommer det folk, sier Gjønnes.

Opplegget er slik at en kjøper bonger som en bruker for å få de forskjellige rettene. Hver eneste rett koster 69 kroner.

– Dermed blir dette relativt lett å håndtere og en slipper å forholde seg til betaling der maten serveres, sier Gjønnes.

I utgangspunktet skulle de ha minst seks forskjellige retter.

– Nå er vi oppe i 20 forskjellige retter der alt er laget av skikkelige råvarer og fra bunnen av, sier Gjønnes.

Mer fra Dagsavisen