Kjellesvik og U20-landslaget tok sin tredje strake seier

U20-landslaget i ishockey tok sin tredje seier på tre mulige i VM i Slovenia tirsdag ettermiddag.

Etter å ha slått både Litauen og Italia i åpningsrundene av U20-VM, var det Ukraina sin tur til å prøve seg mot Norge.

Ukraina tok ledelsen tidlig i 3. periode, men med åtte minutter igjen på klokken, utlignet Norge med Christoffer Karlsen. Oilers-spilleren Even Myreng Kjellesvik stod for assisten.

3. periode endte 1 – 1, og det hele gikk til slutt mot straffeslag lagene imellom. Den kom de røde, hvite og blå seirende ut av.

Blant Oilers-spillerne som bar flagget på brystet under tirsdagens kamp, Myreng Kjellesvik, Markus Vikingstad og Robin Haglund Mathisen.

Norge – Ukraina 2-1 (0-0, 0-0, 1-1)
Mål 1. periode: Ingen
Mål 2. periode: Ingen
Mål 3. periode: 0-1 (44.51) Mykyta Kovalenko (Andri Denyskin), 1-1 (52.18) Christoffer Karlsen (Even Myreng Kjellesvik)
Skudd: 44-26
Utvisninger:  3 x 2 min Norge,  3 x 2 min Ukraina