VIF tapte på Marbella

(Shaktar Soligorsk - Vålerenga 2-1). Til klubbens videoteam sier trener Ronny Deila at han var fornøyd med første omgang i treningskampen i Marbella mandag.

«Grindheim med heading i tverrligger etter corner», sto det hos VIFs Twitter-konto etter 9 minutter mot Shaktar Soligorsk.

Etter 14 minutter tok Vålerenga ledelsen ved Henrik Kjeldsrud Johansen på pasning fra Herman Stengel.

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

Bølger

VIF hadde så et par sjanser, mens matchen bølget fram og tilbake, men det sto 1-0 ved pause på Campo De Futbol Nuestra Señora De La Fuensanta, som stadion heter.

Etter det som kalles en litt sløv start på 2. omgang utlignet russerne før de så gikk opp i ledelsen 2-1 som også ble sluttresultatet.

Til klubbens videoteam sier trener Ronny Deila at han var fornøyd med første omgang, men at tapet var greit ut fra det som skjedde i 2. omgang.

–  Vi leder 1-0, så var det veldig rotete i annen omgang. Alle fikk sjansen og det var bra, men samtdig er det litt urettferdig mot enkelte når det er så mye skifter som det er. Vi tar med oss det positive i første, men samtidig er vi litt skuffet over andre, sier Deila.