Kjelsås holder hodet over vannet

(Ullern-Kjelsås 1-2). Men Ullern er fortapt etter nederlaget i lokaloppgjøret lørdag.

Begge lage hadde mye å spille for i oppgjøret på CC Vest Arena lørdag ettermiddag. Ullern hadde et teoretisk håp om å kunne berge plassen i 2. divsjon. Kjelsås' håp om det samme var mye mer realistisk. Men det var nødvendig med seier, for kampen rundt streken er beinhard.

To ganger var det nær ved at Ullern hadde tatt ledelsen. Først traff ballen tverrligger etter en stuss, før den traff stolpen etter et frispark

Men så kunne unge Espen Garnås roe nervene litt for gjestene. Han header inn 1-0 etter 22 minutter.

Men Ullern ga ikke opp og etter 41 minutter lyktes Håkon Hoseth i å utlikne til 1-1 da han headet inn et innlegg.

Samling i pausen

Etter en lurvete første omgang får Kjelsås samlet seg i pausen.

10 minutter etter hvilen kom seiersmålet til gjestene. Simen Stamsø Møller, som også ble matchvinner mot Ullern i vårkampen (1-0), sørget for 1-2 etter en dobbeltredning fra Ullerns målvakt.

- 3 utrolige deilig poeng med hjem fra Ullern, skriver klubben på sin facebook-side.

Men seieren burde nok vært større. Kjelsås hadde flere store sjanser uten at det ga uttelling. Og da Mithi Ahilan fikk rødt kort (to gule) etter 77 minutter fryktet nok noen at seieren også kunne glippe. Men Ullern klarte aldri utnytte overtallet.

Sju strake

Kjelsås har dermed ikke tapt siden 30. juli da Oppsal ble for sterke. Sju kamper uten tap, riktignok de fleste uavgjort, gjør at laget også etter denne serierunden ligger over nedrykksstreken. Det selv om de fleste andre lagene først spiller søndag.

Da møter Oppsal, som nå ligger rett under streken, Alta borte. Alta som med sine 30 poeng ligger ett foran Oppsal. Kjelsås har 32 poeng. I tillegg har Follo 31, og det er nå trolig mellom disse fire kampen mot den siste nedrykksplassen vil stå. Men, både Senja og Harstad er på skuddhold med sine 26 og 25 poeng når de har fem kampen igjen.

Og Ullern? De spiller definitivt en divisjon lavere neste sesong.