Sparta slo VIF i treningskamp

(Vålerenga - Sparta 1-2). Seriestarten i ishockey nærmer seg. Søndag testet VIF seg mot Sparta.

Av Geir Andreassen

I en kamp med flere utvisningsminutter scoret Sparta to ganger mot Vålerengas ene i lagets første treningskamp i ishockey søndag.

Kampen ble spilt i Furuset Forum som skal være Vålerengas hjemmebane før Nye Jordal Amfi står ferdig til sesongstarten neste år.

Christoffer Karlsen gjorde 1-0 til gjestene fra Sarpsborg allerede etter 21 sekunder. Etter en målløs midtperiode klarte hjemmelaget klarte endelig å utligne drøye seks minutter ut i siste periode. Rasmus Juel sto for målet.

Det gikk derimot ikke så langt tid før Sparta igjen var i føringen. Jonathan Asbjørnsen gjorde 2-1 i spill fire mot tre. Flere mål ble det ikke.

Vålerenga tapte også for Frisk Asker med 0-3 torsdag. Torsdag møter laget Storhamar borte, mens Spartas neste treningsoppgjør blir borte mot Comet tirsdag før de tar mot Stjernen hjemme torsdag. (NTB)