Annonse
Annonse
Annons
Annonse

Søk

Opphavsperson
Sorter etter:


Søkeresultat

Resultater 76 - 100 av 2234 for frp.
 • FRP - Gjengir ikke de et uttrykk for folkets meninger?

  Jeg merker meg en stor kritikk til FRP. De får nærmest skylden for det som har skjedd. Hvordan kan man skylde på et politisk parti? FRP eksisterer av den enkle grunn at de er et uttrykk for hva enkelte nordmenn mener og står for. Ikke så rent få nordmenn heller. Dersom vi mener at FRP er fientlige.

  Publicerad 1999-11-30 av Ingar Thu
  Relevans
  Forum
 • Respektløst fra Frp

  Utspillet fra Per Willy Amundsen (Frp) er i seg selv ikke noe nytt og heller ikke overraskende. Et parti som nærmer seg kommunevalget med lave meningsmålinger, er nok desperat etter å sanke flest mulig stemmer ved å neglisjere minoritetsgrupper; spesielt muslimer. At Frp med Amundsen i spissen.

  Publicerad 1999-11-30 av Nasir Ahmed
  Relevans
  Forum
 • FrP leder mitt valg

  Den 16. august lovet jeg at valget stod mellom Høyre og FrP. Jeg har fortsatt ikke bestemt meg, men akkurat nå ligger Fremskrittspartiet best an. Årsaken til det er listen med forbud som FrP presen.

  Publicerad 1999-11-30 av Bjørn Magne Solvik
  Relevans
  Forum
 • Høyre og FrP medskyldige!

  Høyre og FrP er medansvarlige i forskjellene! For å bespare sosialbudsjettene bruker Høyre og FrP tøffe tiltak, bl.a. med umyndiggjøring av syke og uføretrygdede, som fratas disposisjonsretten t.

  Publicerad 1999-11-30 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • FrP - partiet uten ryggrad!

  Er det mulig? Med FrP får bare de overtidsbetalt, som jobber UFRIVILLIG overtid - dvs de som TVINGES til å jobbe overtid - hvis Listhaug får viljen sin, se sitat ! FrP skylder på alle andre når v.

  Publicerad 1999-11-30 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • Jeg vil ikke skåne Frp

  Dagsavisen (11/8) skriver at jeg ønsker å «skåne Frp etter terroren». Jeg vil tilbakevise påstanden. I uka etter angrepene sa jeg at dette ikke var tidspunktet for de spisse politiske debattene om ansvar. Partiene har også vært enige om en lav profil mens vi sørger og følger de drepte til graven.

  Publicerad 1999-11-30 av Jonas Gahr Støre
  Relevans
  Forum
 • Og bakenfor synger FrP

  Stoltenberg formulerer seg enkelt og slagordpreget for å demme opp for FrP. Han er tross alt økonom, og forstår sjølsagt at verden er komplisert. .

  Publicerad 1999-11-30 av Lars Canute
  Relevans
  Forum
 • Ekte FRP-ånd?

  Er ikke fastheten regjeringen viser helt i FRP's ånd. Fremskrittspartiets problem, i denne saken, er å finne ut hvordan dere selv skal vinne oppslutning, fordi selvskuddene dere har lagt ut er så mange og store. Derfor er alt du klarer å oppdrive, en besk smak i munnen? Hva denne saken gjør.

  Publicerad 1999-11-30 av Arthur Wikan
  Relevans
  Forum
 • Høyre eller FrP?

  Den 9. september kommer jeg til å avlevere én stemme på politikere fra Finnmark fylke. Jeg er usikker på partivalget, men det står mellom FrP og Høyre. Jeg har alltid vært glad i Fremskrittspar.

  Publicerad 1999-11-30 av Bjørn Magne Solvik
  Relevans
  Forum
 • FrP som har skapt brungrumset?

  Det er mange gode innlegg i denne debatten, men jeg undrer meg over dem som mener at det er FrP sin innvandringspolitikk som er skyld folks "brungrums". Er det ikke muligens heller omvendt? At FrP har blitt levedyktig nettopp pga folks allerede etablerte skepsis til masseinnvandring fra lite.

  Publicerad 1999-11-30 av Aina Ostrø Nordahl
  Relevans
  Forum
 • Det «gjengse» bildet av Frp

  Kristin Clemet går i innlegget «Hvitvasking av Frp?» i Dagsavisen 3. oktober pedagogisk til verks. Innledningsvis viser hun til at andre partier også har populistiske trekk. Korrekte observasjoner, men dermed nedtones problemene knyttet til Frps høyrepopulisme. Helt korrekt tar hun avstand.

  Publicerad 1999-11-30 av Karl Eldar Evang
  Relevans
  Forum
 • Høgrepopulistiske Frp og SV-fella

  Kva var det Siv Jensen ynskte å oppnå med talen sin etter valsigeren? Er Frp eit høgrepopulistisk parti? Og kan me trekkja ein kopling mellom desse to spørsmåla? Det bør ikkje vera nytt for kork.

  Publicerad 1999-11-30 av Knut Olav Nestås
  Relevans
  Forum
 • Retorikk og FrP

  Jeg er enig med Petter Nome, men det er en tid for alt. Senere bør det komme en diskusjon om FrP's retorikk i invandrerspørmål. Håpet må være at diskusjonen blir basert på fakta og ikke løgner, antakelser eller sladder. Invandrerspørsmålet er alt for viktig til det. .

  Publicerad 1999-11-30 av Tor Aage Ulvik
  Relevans
  Forum
 • Frp har skylden for dårligere eldreomsorg

  I Dagsavisen (8/11) viser byråd Sylvi Listhaug (Frp) at hun er utstyrt med frekkhetens nådegave. Hun har selv hatt ansvaret for Oslos eldreomsorg i snart 5 år, allikevel legger hun skylden for dår.

  Publicerad 1999-11-30 av Trond Jensrud
  Relevans
  Forum
 • Høyre og Frp tar fra fattige!

  At FrP stikker fra ethvert ansvar, det er vi vant til. Men at Høyre også velger å spare kommunale budsjettutgifter ved å ta fra fattige og syke er uventet etter Høyreleder Ernas nye filosofi om m.

  Publicerad 1999-11-30 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • Omfavner Frp-minister

  Nina Johnsrud har i Dagsavisen 06. mars 2014 s. 9 ein artikkel om og med Sigve Bolstad i Politiets Fellesforbund,  og det er Bolstad som omfamnar Frp-minister Anders Anundsen.  Anundsen er som kjent.

  Publicerad 1999-11-30 av Håkon Dag Sørland
  Relevans
  Forum
 • Ja, og konsekvensene for H/frp...

  Høyre og Frp vil ha et samfunn der det private næringsliv skal bety alt. Etter min mening burde de da også for lengst ha gått inn for en helt annen budsjettering når privat næringsliv skal etabl.

  Publicerad 1999-11-30 av Magnar Husby
  Relevans
  Forum
 • FRP OG HØYRE I OSLO.

  Igjen har vi sett at Frp-byråd Listhaug ikke tar ansvar for egen politikk. Det er ikke første og sikkert ikke siste gang vi ser dette. TV 2 var på plass og lot henne "prate" seg vekk fra ansvar. Ti.

  Publicerad 1999-11-30 av Kjell Johansen
  Relevans
  Forum
 • Sveltihjel med Høyre og Frp!

  Med mange års erfaringer fra Høyre- og Frpbyrådet i Oslo kan herved bekreftes at  alle de som allerede ligger nede pga sykdom vil få det enda verre med de to partiene! Høyre og FrP tar fra de so.

  Publicerad 1999-11-30 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • Sveltihjel med FrP

  I Oslo har FrP hatt sosialbyråden og ansvar for sosiale saker siden 2003. Når skal Listhaug som tidligere sosialbyråd i Oslo, på vegne av "samfunnet" ta selvkritikk, der "samfunnet" f.eks. har opp.

  Publicerad 1999-11-30 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • Historieløst av FrP

  At FrP ikke liker at velgerne får vite historien om partiets opprinnelse sier det meste. Da "Muldergate"-skandalen ble en stor sak i Sør-Afrika kom det fram hvordan Sør-Afrikas informasjonsdepartem.

  Publicerad 1999-11-30 av Øystein Gudim
  Relevans
  Forum
 • Lettere med klima tiltak uten FRp?

  Ja nå har nå ikke FRp sittet i Regjeringen,sammen med de Rød Grønne i 8år,heldigvis,så slipper de å være medskyldige til det latterlige månelandings prosjektet på Mongstad.Eller det miljøfi.

  Publicerad 1999-11-30 av Kjell-Arne Slettum
  Relevans
  Forum
 • Er Frp villige til å tilpasse seg i et samarbeid?

  "Ja, hva skal man med et Frp hvis det blir et Høyre light?" Carl I. Hagen var den evige opposisjons, misnøye, tribune og spill for galleriet politiker.For partieieren var det viktigere å være s.

  Publicerad 1999-11-30 av Jarle Mathiassen
  Relevans
  Forum
 • Ap og Frp er ikke motpoler

  Det er vel en del grekere som sier det samme om http://no.wikipedia.org/wiki/Gyllent_daggry. Skjønt hvor mange av dem som er ikke-hvite vet jeg ikke. Akkurat som Gyllent daggry påstår Frp at det e.

  Publicerad 1999-11-30 av Magnus Edgren
  Relevans
  Forum
 • Frustrerte Frp velgere!

  Du har helt rett Arne Strand,det er mange frustrerte Frp velgere.Jeg er en av dem,men jeg ønsker ikke et mere høyreprofilert parti,Høyre og KRf fremstår for Arbeiderklassen som besteborglige nar.

  Publicerad 1999-11-30 av Kjell-Arne Slettum
  Relevans
  Forum