Annonse
Annonse
Annons
Annonse

Søk

Opphavsperson
Sorter etter:


Søkeresultat

Resultater 26 - 50 av 2234 for frp.
 • Frp ikke troverdige

  Folk ønsker færre innvandrere grunnet kriminalitet og den slags. Hvordan kommer innvandrere til Norge? Jo, det er Schengen det. Åpne grenser til alle og enhver fra Europa. Og FrP er FOR disse åpne.

  Publicerad 1999-11-30 av Tore Østgård
  Relevans
  Forum
 • Ensakspartiet Frp

  Bjørn Ditlef minner stadig om at han stemmer Frp -av forskjellige grunner. Han jobber også med historie, og kan sikkert bla seg tilbake til partiets gamle navn. Noe særlig nærmere et "sært ensaks.

  Publicerad 1999-11-30 av Marius Møllersen
  Relevans
  Forum
 • Frp og samarbeidsvilje

  Frps strategiske valg er først og fremst oppslutning på meningsmålingene dernest å sitte i regjering, med det ansvaret dette får på gallupene. Ved valget i 2005 torpederte Frp den borgerlige valgkampanjen med sitt ultimatum om å nekte å sitte i samme regjering som statsministerkandidaten Kjell.

  Publicerad 1999-11-30 av Jan Gustavsen
  Relevans
  Forum
 • FRP= LANDBRUKSKATASTROFE.

  FRP VIL HALVERE STØTTEN  til bøndene. Med støtte fra Høyre vil de ha større, mer lønnsomme bruk, dvs industrilandbruk og mer sprøyting. De vil satse på import. Men i utlandet truer mat-og van.

  Publicerad 1999-11-30 av Tone Bergli Joner
  Relevans
  Forum
 • Passivt FRP

  Du har desverre helt rett Hanne Blåfjelldal,det er trist å se et tidligere så stort og flott  parti ligge med brukket rygg.Nå som landet virkelig trenger et sterkt FRp,som tidligere var premissle.

  Publicerad 1999-11-30 av Kjell-Arne Slettum
  Relevans
  Forum
 • Vil Frp inn i REGJERING?

  Om Siv Jensen er den rette for FRP, er noe vi ikke-frpere vel ikke skal blande oss for mye bort i. Det mer det vel partiet selv som må finne ut av -  bl.a. basert på hvilken strategi for innflyte.

  Publicerad 1999-11-30 av Jarle Mathiassen
  Relevans
  Forum
 • FRP og NRK

  God artikkel av Reidar Spigseth. Den lille resten som holder norsk kultur i hevd finnes blant annet først og fremst i NRK. FRP har de siste årene skaffet seg velgere ved blant annet å stå fram som.

  Publicerad 1999-11-30 av Magnar Husby
  Relevans
  Forum
 • FRP støtter fredspris til Snowden og Manning?

  Og et mer USA vennlig parti enn FRP kan man vel vanskelig finne. .

  Publicerad 1999-11-30 av Linda Hagen
  Relevans
  Forum
 • Frp en stor trussel mot norsk kultur

  Selv om det ikke alltid er like greitt å få tak i hva Frp egentlig mener (de heiser mange flagg helt i strid med hverandre), så er jeg enig med Robert Feiring: Frp er en av de største truslene mot.

  Publicerad 1999-11-30 av Magnar Husby
  Relevans
  Forum
 • FRP ER VEL SPESIALISTER PÅ Å STJELE KLÆR

  At det i havet av ulike politiske saker også finnes synergier mellom Frp og Ap er vel både logisk og uproblematisk. At Ap kan ha adoptert visse synspunkter fra Frp er vel heller ingen sensasjon. Det.

  Publicerad 1999-11-30 av Jon Johansen
  Relevans
  Forum
 • Ansvarsfraskrivelsespartiet FrP

  Jeg tror vi dessverre vil ha til gode å se FrP "ta et oppgjør i egne rekker". FrP har til gode å ta ansvar for noe som helst. Siv Jensen har sannsynligvis allerede lenge vært på oppsigelse i FrP. Hun takler "kriser" i FrP hver gang feil. Nylig uttalte hun - spontant - at hun fant det "like.

  Publicerad 1999-11-30 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • Hva er forskjellen på Frp og Høyre?

  VG skriver i avisen i dag at Siv Jensen mener at det viktigste som skiller Høyre fra Frp, er disse fem sakene. Slik mener Frp de skiller seg fra Høyre: 1. Infrastruktur: Høyre vil bygge vei med f.

  Publicerad 1999-11-30 av Jan Gustavsen
  Relevans
  Forum
 • Bedre samfunn uten Frp?

  Kunne Norge vært et bedre samfunn uten FrP? FrP ved Carl I. Hagen innførte også ufølsomme, empatiløse og nedsettende karakteristikker på de som befinner seg syk og hjelpetrengende, nederst på d.

  Publicerad 1999-11-30 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • ...heller ikkje privatisering med FRP ??

  Hørast flott ut, Leirstein angrip våre felles velferdsordningar i avisa og hevder at FRP ikkje vil ha meir privatisert veferd ?....FrP ønsker ikke å privatisere velferden. (sitat) Kan berre sei.

  Publicerad 1999-11-30 av Helge Nilsen
  Relevans
  Forum
 • Ondskapen i FRP – ansvaret for mord

  Ingen ting er tilfeldig når FRP er i gang. Først slenges det ut en påstand som er helt urimelig og langt ut over det som normalt er anstendig. Så trekker man seg delvis tilbake – beklager at det.

  Publicerad 1999-11-30 av Tora Margot Ørstad
  Relevans
  Forum
 • Frp-sympatisør?

  Jeg? Nei! Tenk etter hvilken rolle Frp pleier å spille overfor de som hyler på mer trygghet. .

  Publicerad 1999-11-30 av Magnus Øverenget Ormaasen
  Relevans
  Forum
 • FrP og voldtekt.

  Dette må være debattens mest nedrige innlegg. Du må da ha fått med deg hva som foregår i FrP. .

  Publicerad 1999-11-30 av Sverre Rimberg
  Relevans
  Forum
 • Ap og Frp er ikke motpoler

  Det samme gjelder vel for dagens Ap? En kan vel ikke på fullt alvor hevde at Ap og Frp er motpoler i dag? .

  Publicerad 1999-11-30 av Magnus Edgren
  Relevans
  Forum
 • FrP koden

  Evang liksom Kolberg burde forstå at årsaken til FrPs fremgang er dem selv og deres likesinnede. Uten Evang har FrP ingen grobunn.

  Publicerad 1999-11-30 av Bjørn Blokhus
  Relevans
  Forum
 • Frp`s program

  Det er kanskje på sin plass med et utdrag fra Frp sitt program: Fremskrittspartiet er opptatt av at alle borgere i Norge skal oppleve et fritt og åpent samfunn. Likeledes er FrP opptatt av at ingen skal forskjellsbehandles på bakgrunn av hudfarge, religionstilhørighet eller etnisk bakgrunn.

  Publicerad 1999-11-30 av Georg Bye-Pedersen
  Relevans
  Forum
 • FRP ELSKER THORIUM

  "Thorium-lovprisning" er velkjente toner fra Frp og de som sympatisører med dem. Ja, vi ville hatt atomkraftverk i Norge også, hvis Frp hadde hadde fått det som de ville. Det er når det gjelder miljø at Frp er virkelig farlige. Thorium er selvfølgelig bedre enn vanlig atomkraft, det tar "bare" 300.

  Publicerad 1999-11-30 av Tone Bergli Joner
  Relevans
  Forum
 • HØYRE, FRP OG PRESSEN

  I utgangspunktet er det mer enn bemerkelsesverdig at Høyre som gjerne vil framstå som et ansvarlig seriøst parti, vil utsette landet og sin egen integritet for Frp. Selv om Høyre er et tallmessig .

  Publicerad 1999-11-30 av Jon Johansen
  Relevans
  Forum
 • Frp gir mindre kriminalitet

  Ap og de øvrige partier har skjønt at en må stramme inn på innvandring og asylpolitikk, eller tapes det mange stemmer til Frp.   Innvandrere og ikke norske statsborgere står for en ufoholdsmess.

  Publicerad 1999-11-30 av Olav Nisi
  Relevans
  Forum
 • FRP og Per Sanberg igjen

  Si ikke det - nå vil FRP (Per Sandberg og Nistad selvsagt) at barnemorderen skal kunne gis full ytringsfrihet til å fortsette med sine indoktrinerte politiske syke meninger som har sitt utspring i F.

  Publicerad 1999-11-30 av Didrik Humblen
  Relevans
  Forum
 • Mer tydelig Frp – mindre til deg

  Det var knyttet spenning til hvorvidt Frp-lederen og hennes nærmeste ville få mye kritikk på årets viktigste partisamling, og om misnøye med nedgang på meningsmålingene ville føre til uenighet.

  Publicerad 1999-11-30 av Kaia Storvik
  Relevans
  Forum