Annonse
Annonse
Annons
Annonse

Søk

Opphavsperson
Sorter etter:


Søkeresultat

Resultater 151 - 175 av 3243 for oslo.
 • Oslo sine innbyggere finansierer Ringnes sitt galleri

    Planlagt skulpturpark i Ekebergsåsen/Ekebergskogen - Ringnes får ved et ja fra de fleste av lokalpolitikerne i Oslo bystyre i kveld sitt eget galleri på felleskapets sitt areal og som delfina.

  Publicerad 1999-11-30 av Frank Wassdahl
  Relevans
  Forum
 • Et OL løser IKKE problemene for breddeidretten i Oslo

  Oslo Idrettskrets har stillt en del forbehold for sitt JA (rettet til fordel for breddeidretten) som du/dere/vi ikke bør underkjenne. Fra dere kretsting ble det også referert følgende:  - Det var .

  Publicerad 1999-11-30 av Svein-Ivar Lillehaug
  Relevans
  Forum
 • Også mulig i Oslo kommune med Høyre/FrPbyråd

  Akk ja, slik kan man ha det også innenfor Oslos bygrenser, hvis man er hjelpetrengende i Oslo kommune, så kan man risikere å ha like mange flyttinger som år i løpet av ni år. Og i løpet av ett år, i påvente av egnet kommunal bolig. Tenk det, gitt! .

  Publicerad 1999-11-30 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • Ennå ikke svar fra Oslo kommune....

  Fylkesmannen har tilsynsansvaret med sosialetaten. Sosialkontoret har ansvar for bydelens boligkontor. Fylkesmannen i Oslo og Akershus , sosial- og familieavdelingen har igjen den 16.02.11 oversendt følgende brev til Oslo kommune Nav: "BREV TIL RETT INSTANS Fylkesmannen har mottatt vedlagte brev.

  Publicerad 1999-11-30 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • Oslo får ja til OL

  I motsetning til sist er det bare én aktuell søkerby: Oslo. Vertsbyen velges av den internasjonale olympiske komité (IOC) på kongressen i Kuala Lumpur sommeren 2015. Tre år er kort tid i en slik prosess. Men Oslo kan komme tidlig ut av startblokkene. Det er ikke nok at både Oslo kommune og idretten.

  Publicerad 1999-11-30 av Dagens leder
  Relevans
  Forum
 • Takk Oslo kommune!

  Takk til Oslo kommune for at syk, bostedsløs (nå for andre julen på rad), og plutselig straffet med tvungen forvaltning etter §22-6, på grunn av kommunens konstante mangel på egnet kommunal bolig, og fordi ansatte synes vedkommende er en "merbelastning" og "en byrde for det offentlige" - nå likevel.

  Publicerad 1999-11-30 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • Bør Oslo søke OL?

  Tross tåke. Tross trøbbel på T-banen. Tross surmuling om at folkefestenes tid var forbi. Ski-VM i Oslo 2011 ble en idrettsfest av dimensjoner. Da er det kanskje ikke merkelig at lengselen etter et vinter-OL i skinasjonens hovedstad har piplet til overflaten straks siste medaljeseremoni.

  Publicerad 1999-11-30 av Halvor Finess Tretvoll
  Relevans
  Forum
 • Skjebneuke 
for Oslo-kulturen

  I første rekke gjelder dette Munch-museets framtid og beliggenhet, men også avklaringen rundt Oslo Nye Teater vil være avgjørende for norsk teater sett i et større perspektiv. Byrådet mener åpenbart at det er like uproblematisk å bytte ut et ensembleteater, som det er å velge joggesko til en BI.

  Publicerad 1999-11-30 av Dagens leder
  Relevans
  Forum
 • Fremtidens eldreomsorg skapes i Oslo

  I likhet med resten av Europa, står også Norge overfor en eldrebølge, med alt det innebærer av muligheter og utfordringer. Fra 2011 til 2030 vil antallet eldre mellom 80-89 åri Oslo øke med hele 34,8 % og da er det nødvendig at vi er klare til å møte utfordringen. I Oslo har Fremskrittspartiet.

  Publicerad 1999-11-30 av Sylvi Listhaug
  Relevans
  Forum
 • Boikott Israel, sjølv om bystyrefleirtalet i Oslo ikkje vil!

  Tilsvarande initiativ blei fremma av Raudt i Oslo-bydelane Grorud og Gamle Oslo, og i fleire byar og kommunar over heile landet.Fredsflåten i mai forsøkte å bryta blokaden av Gaza, ein blokade som .

  Publicerad 1999-11-30 av Ingrid Baltzersen
  Relevans
  Forum
 • Nei til Oslo-elitens prosjekt

  Sier altså1. nestleder og talsmann for den frivillige organisasjonen Oslo 2022. Egentlig kan en vel ikke vente seg noe særlig annet enn propaganda og reklame fra den kanten. Ellers sier vel dette no.

  Publicerad 1999-11-30 av Magnus Edgren (i autismespekteret)
  Relevans
  Forum
 • 1. mai-bris i Oslo

  1.MAI – BRIS  I  OSLO     Drøyt hundre år vår frihetsdag Har trosset Høyresus og jag Hurra Arbeiderlag Bak faner, flagg marsjerer stolt.   Vår kamp mot byråd blått Som øker sk.

  Publicerad 1999-11-30 av Gunn Pound
  Relevans
  Forum
 • Botanisk Hage og Oslo-byrådets kyniske spill

  Det har nok mer å gjøre med at Oslo-byrådet nekter å sette ut toaletter: Viktigere for Oslo-byrådet å nekte å sette ut toaletter enn å sikre åpningstidene i Botanisk Hage osloby.no/nyheter/Br.

  Publicerad 1999-11-30 av Magnus Edgren (i autismespekteret)
  Relevans
  Forum
 • Arbeiderpartiet i fare for å bli et Oslo-parti

  Som et eksempel kan jeg vise til at postadresse Oslo synes å være en forutsetning for å bli miljøvernminister i Norge. Etter Olav Gjærevolds tid har ikke en eneste av Arbeiderpartiets statsråder i dette departementet vært unntak fra regelen. Det gjør ikke saken bedre at SV har fulgt opp med sine to.

  Publicerad 1999-11-30 av Bjørn Otter Skåret
  Relevans
  Forum
 • Vår sosiale boligpolitikk gir resultater - færre bostedsløse i Oslo

  Rapporten bidrar til å synliggjøre omfanget, trender og kjennetegn på hvem som er bostedsløse, og hvilke risikofaktorer vi må være spesielt oppmerksomme på. Oslo har ikke uventet mange bostedsl.

  Publicerad 1999-11-30 av Anniken Hauglie
  Relevans
  Forum
 • Markering mot Oslo Freedom Forum

  "Markering mot Oslo Freedom Forum:Det finnes mange menneskerettighetshelter - Fox, Betancor og Villaruel er ikke blant dem! - LAG er bekymret og forundret over gjestelisten til Oslo Freedom Forum. I år som i fjor kommer gjester som er kritisert i sine hjemland, og internasjonalt, for å ha begått.

  Publicerad 1999-11-30 av Joakim Møllersen
  Relevans
  Forum
 • NAV = FrP i Oslo ?

  NAV = FrP ? Carl I. Hagen, FrPs ordførerkandidat i Oslo anklages nå for å mangle empati, jfr. flere journalister i dag vedrørende Hagens uttalelser i helgen for å få fokuset raskest mulig bort .

  Publicerad 1999-11-30 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • Donna Laframboise holder foredrag i Oslo!

  Donna Laframboise kommer til Oslo for å holde foredrag, torsdag 21. november, kl. 19.30, i regi av Klimarealistene: Nesten ingenting du har hørt om FN's klimapanel er sant. http://www.klimarealist.

  Publicerad 1999-11-30 av Erik Bye
  Relevans
  Forum
 • 1. mai-bris i Oslo

    1.MAI – BRIS I OSLO Drøyt hundre år vår frihetsdag Har trosset Høyresus og jag Hurra Arbeiderlag Bak faner, flagg marsjerer stolt. Vår kamp mot byråd blått Som øker skillet øst og ve.

  Publicerad 1999-11-30 av Gunn Pound
  Relevans
  Forum
 • Antimuslimske sponsorer finansierer Oslo Freedom Forum

  Den skandalebefengte konferansen Oslo Freedom Forum (OFF) ble avsluttet i går. Som de foregående fire årene var heller ikke årets utgave uten kontroverser. Nok en gang ble en støttespiller fra mi.

  Publicerad 1999-11-30 av Joakim Møllersen
  Relevans
  Forum
 • Rapporten fra Oslo-politiet misbrukes

  Her har du rapporten fra Oslo-politiet som ble utgitt i mai: Voldtekt i den globale byen. Jan Arild Snoen hadde en gjennomgang av den hos Minerva, der det kom frem at et samlet norsk pressekorps fortrengte og underslo nedslående konklusjoner og tall fra rapporten. Aftenposten publiserte en artikkel.

  Publicerad 1999-11-30 av George Gooding
  Relevans
  Forum
 • Førsteamanuensis Hans Mathias Thjømøe ved Markedshøyskolen i Oslo har større troverdighet enn 1. nestleder og talsmann for den frivillige organisasjonen Oslo 2022

  Det har nok skortet litt på det i denne debatten som bærer preg av at trådstarter bare vil ha debatten på egne premisser. Nå er dette til folkeavstemning i Oslo og meningen er at folket skal delt.

  Publicerad 1999-11-30 av Magnus Edgren (i autismespekteret)
  Relevans
  Forum
 • Høyre løper fra ansvaret for Oslo

  .

  Publicerad 1999-11-30 av Per Østvold
  Relevans
  Forum
 • Nytt flertall i Oslo!

  .

  Publicerad 1999-11-30 av Bjørnar Moxnes
  Relevans
  Forum
 • Om økonomiske problemer og noen andre problemer ved Oslo universitetssykehus

  Bakteppet er at Oslo universitetssykehus (OUS) strever med å få til et balansert budsjett. Direktøren og klinikkene har ikke klart å ”ta ned” aktiviteten så mye som påkrevd, selv når det .

  Publicerad 1999-11-30 av Randi Werner-Erichsen
  Relevans
  Forum