Annonse
En del av en garasjeport er stilt opp mot et gjerde på Varemstuas tomt i Strandgata. Foto: Arild Nilsen

Slengte garasjedør over til Varmestua

Styreleder i Varmestua, Arild Nilsen, er opprørt over at noen har delt opp en garasjeport og slengt delene på tomta til Varmestua i Strandgata.

Annonse
Moss

- Da vi kom til Varmestua i dag morges fant vi en garasjedør på tomta vår. Den var delt i to. En del av døra er kastet i en container, mens den andre er plassert opp mot et gjerde. Det er både irriterende og frekt å oppleve slik mangel på respekt, sier Arild Nilsen.
Han forteller at Varmestua holder på å flytte til nye lokaler på Jeløy, og driver med opprydning. Vi trenger søppelcontainerne til alt som skal kastes, og vi har ikke behov for mer søppel inn på vårt område. Jeg vil innstendig be de ansvarlige om å rydde opp etter seg, sier Arild Nilsen. 

Flytter 1. juni

Varmestua i Strandgata er en av de første bygningene som skal rives til fordel for den nye togstasjonen som er vedtatt bygd i Værlegata. Etter lang tids dialog med Bane Nor ble det enighet om en erststatningssum for ekspropriasjonen av Strandgata 3. Varmestua fikk kjøpt en bygning i Helgerødgata, der puben Håkonshall holdt til tidligere. Renoveringen av denne bygningen nærmer seg en avslutning, og fra 1. juni er det helt slutt med virksomheten i Strandgata 3.   

Annonse