Nye takter

Sånn passe fra Marcus & Martinus

LÅTANMELDELSE: Det hadde jo vært mye morsommere om det var en knall-låt og et mesterverk fra en norsk duo som er i ferd med å legge verden for sine føtter.

Dagsavisen anmelder

3

Marcus & Martinus ft. Madcon

«Girls»

Marcus & Martinus kan meget vel slå igjennom i den store verden. De har en artistkvalitet som er heller sjelden og har enormt godt grep om fansen sin. Hadde det bare ikke vært for disse Madcon, da. For 14-åringene leverer som de skal. Enda til på engelsk. Riktignok er teksten ganske så slett: «Going up and down. Spinning around», for eksempel. Men hva i all verden skjedde med Madcon? De får ikke lov til å banne her tydeligvis, det er jo kids i USA som skal nås med denne og bidraget virker noe desperat.

Les Dagsavisens intervju med Marcus & Martinus: Kan ikke gå på Karl Johan om dagen

Selve låta er uptempo og sånn passe, og det er litt rart at Marcus & Martinus velger seg denne egentlig. For det låter som en litt halvslapp Madcon-låt i grunn. Ja, som noe de fant i kjelleren og lurte på hva de skulle bruke til.

Dermed er det en aldri så liten nedtur det her. For det hadde jo vært mye morsommere om det var en knall-låt og et mesterverk fra en norsk duo som er i ferd med å legge verden for sine føtter. I stedet blir de løpende i skjørtekantene til mye eldre Madcon på sin vei ut til massene.

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!