Nye takter

Nico & Vinz med Obama-konsert og Letterman-suksess

Nico & Vinz var i går gjester hos David Lettermans "Late Show". 4. desember opptrer de for Obama i Det Hvite Hus.

Osloduoen har hatt stor suksess i USA med singelen «Am I Wrong» som i øyeblikket fortsatt ligger på listene med en 40. plass på Billboard. I går framførte Nico & Vinz den nye singelen «In Your Arms» foran det som er blant USAs og verdens mest populære talkshow.

Programmet kringkastes i USA i kveld amerikansk tid, i natt norsk tid. Om du tar en tur innom duoens Instagram-konto har de lagt ut et bilde fra Ed Sullivan Theatre der showet spilles inn.

Hos plateselskapet er de glade for nyheten om at også den andre singelen deres gjør det bra.

- Det her er fantastisk. Vi har jo vært bortskjemt med nyheter om at Nico & Vinz har opptrådt på store amerikanske TV-shows med «Am I Wrong». At de nå gjester Letterman med sin nye single «In Your Arms» viser at Nico & Vinz’ harde arbeid har lønt seg, sier Charlotte Öqvist i duoens norske plateselskap Warner Music Norway.

Nå er det også kjent at Nico & Vinz opptrer ved Det hvite hus 4. desmber i forbindelse med tenningen av julegranen. Det er 92. andre gang den tradisjonrike julegrantenningen finner sted. Blant andre artister som opptrer finner vi Fifth Harmony, Patti LaBelle og en rekke andre, melder arrangøren National Park Service på sine hjemmesider.

Mer fra Dagsavisen