Kultur

Utvalgte uttalleser fra 1000 vitenskapsmenn som er uenige med IPCC.

Dette er et debattinnlegg som gir uttrykk for skribentens holdninger og meninger. Du kan sende inn debattinnlegg til debatt@dagsavisen.no.

Valgte Høydepunkter fra:Mer enn 1000 internasjonale forskere er uenige IPCC CO2 konsensus. Pyttsan, bare baggateller det : Rediger dette

Valgte Høydepunkter fra den Oppdatert 2010 Rapport med over 1000 internasjonale forskere med avvikende syn på menneskeskapt klima frykt:

“Vi er ikke vitenskapelig der ennå. Til tross for hva du kanskje har hørt i media, det er ingenting som forsvarer en konsensus av vitenskapelige oppfatning at dette er et problem. Fordi det er naturlig variabilitet i været, kan du ikke statistisk vite en fremtidsutsikt på 150 år “-. FN Klimapanel`s Tom Tripp, medlem av FNs IPCC siden 2004 og oppført som en av de ledende forfattere og fungerer som direktør for tekniske tjenester og Utvikling for amerikanske Magnesium.

“Enhver rimelig vitenskapelig analyse må konkludere med at den grunnleggende teorien er feil!” – NASA forsker Dr. Leonard Weinstein som jobbet 35 år ved NASA Langley Research Center og avsluttet sin karriere der som en Senior Research Scientist. Weinstein, er i dag en Senior Research Fellow ved National Institute of Aerospace.

“Ta det med ro: Jorden vil helbrede seg selv – Klima er utenfor vår makt til å kontrollere … Atmosfæren bryr seg ikke om regjeringer eller deres lovgivning. Du kan ikke finne mye faktisk global oppvarming i dagens værobservasjoner. Klimaendringene er et spørsmål om geologisk tid, noe som jorden rutinemessig gjør på egen hånd uten å spørre noen om tillatelse, eller behøver å forklare seg

"-. Nobel Prize-vinnende Stanford University Fysikeren Dr. Robert B. Laughlin, som vant Nobelprisen i fysikk i 1998, og var tidligere forsker ved Lawrence Livermore National Laboratory.
Det hele er en svindel. Og selv de svindlere som fikset data ,innrømmet at temperatur historien er som den pleide å sier at ikke noe har skjedd … Kanskje det som har dømt de Climategate svindlerene mest var deres Frekkheten i å fikse data "- Dr. Christopher J. Kobus, førsteamanuensis i Mekanisk Engineering ved Oakland University, har spesialisert seg på alternativ energi, termisk transport fenomener, to-fase strømning og væske-og termiske energisystemer.

“Energien menneskeheten genererer er så liten i forhold til at den samlede energien i atmosfæren, at det rett og slett ikke kan påvirke klimaet … Jordas klima gjør sin egen jobb, men vi kan ikke finne signifikante trender i endringer i det fordi det går tilbake millioner av år mens studie av det begynte først nylig. Vi er barn av Solen, vi bare mangler data for å trekke de riktige konklusjonene “- Russisk forsker Dr. Anatoly Levitin, leder av geomagnetiske variasjoner laboratorium ved Institutt for Terrestrial Magnetisme, ionosfæren og Radiowave Utbredelse av det russiske Academy of Sciences..

“Hundrevis av milliarder dollar har blitt kastet bort med forsøket på å innføre en menneskeskapt global oppvarming (AGW) teori som ikke støttes av all verden fysiske beviser … AGW har blitt kraftig eksponert gjennom en sperreild av skrekkhistorier og indoktrinering som begynner i grunnskole skolebøkene “- Brasiliansk Geolog Geraldo Luís Lino, som forfattet i 2009 boken” The Global Warming Bedrageri:. Hvordan en Natural Phenomenon ble konvertert inn i en falsk World Emergency “.

“Jeg er en miljøverner,” men “jeg må være uenig med Mr. Gore” – Kjemi Professor Dr. Mary Mumper, leder av Kjemisk institutt ved Frostburg State University i Maryland, under sin presentasjon med tittelen “Menneskeskapte Carbon Dioxide og global oppvarming, av Skeptic’s View. ”

“Jeg skammer meg over hva klimaforskningen har blitt i dag,” Vitenskaps “samfunnet er avhengig av en utilstrekkelig modell, for å legge skylden på CO2 og uskyldige borgere for global oppvarming for å generere finansiering og for å få oppmerksomhet. Hvis dette er hva “vitenskapen” har blitt i dag, så skammer jeg meg, som en vitenskapsmann, skammer meg over … Vitenskapen er for viktig for vårt samfunn til å bli misbrukt på den måten det har blitt gjort innenfor Climate Science Community. “Svenske klimatologen Dr. Hans Jelbring ,

“De som kaller seg” Green planet talsmenn “bør argumentere for en CO2-befruktet atmosfære, ikke en CO2-sultet atmosfæren … Mangfold øker når planeten var varm og hadde høyt CO2 i atmosfæren innhold … Al Gores personlige atferd støtter en grønn planet – hans enorme energibruk med sin 4 hjem og hans privatjet, hjelper faktisk å gjøre planeten grønnere. Kudos, Al for å gjøre din del for å redde planeten. “- Den anerkjente ingeniør og luftfart / space pioner Burt Rutan, som ble kalt”En av de 100 mest innflytelsesrike mennesker i verden, 2004 “av Time Magazine og Newsweek kalte ham” mannen som er ansvarlig for flere innovasjoner i moderne luftfart enn noen levende ingeniør. ”

“Global oppvarming er den sentrale grunnsetning i denne nye troen, på samme måte som oppstandelsen er den sentrale grunnsetning i kristendommen. Al Gore har tatt en rolle som tilsvarer St. Paul i prosesen i den nye tro … Min skepsis til AGW oppstår fra det faktum at jeg som en fysiker som har jobbet i nært beslektede områder, vet hvor dårlig den underliggende vitenskapen er. I praksis har den vitenskapelige metoden blitt forlatt på dette feltet. “- Atmosfærisk Fysikeren Dr. John Reid, som jobbet med Australia’s CSIRO’s (Commonwealth Scientific and Industrial Research Organization) Division of Oceanography og jobbet i overflaten tyngdebølger (havbølger) forskning.

“Vi opprettholder at det er ingen grunn overhodet til å bekymre seg om menneskeskapte klimaendringer, fordi det er ingen bevis overhodet på at noe slikt skjer.” – Gresk Earth forskere Antonis Christofides og Nikos Mamassis av National Technical University of Athens Institutt for vassdrags-og miljøteknikk.

“Det er klare sykluser der både temperatur og saltholdighet stiger og faller. Disse syklusene er knyttet til solens aktivitet … Etter min mening, og den til vårt institutt, er problemene knyttet til den nåværende fasen av oppvarmingen sterkt overdrevet. Det vi har å gjøre med, er ikke en global oppvarming av atmosfæren eller i havet “-. Biolog Pavel Makarevich av biologisk institutt av det russiske Academy of Sciences

“Fordi drivhuseffekten er midlertidig i stedet for permanent, er spådommer om betydelig global oppvarming i det 21. fra IPCC ikke støttet av data.” – Hebrew University Professor Dr. Michael Beenstock æresmedlem med Institutt for økonomiske saker som har publisert en studie utfordrende menneskeskapt global oppvarming hevder tittelen “Polynomisk kointegrasjon Tester av menneskeskapte Theory of Global Warming.”

“Hele ideen om menneskeskapt global oppvarming er helt ubegrunnet. Det synes å ha vært penger vunnet av Michael Mann, Al Gore og FNs klimapanel og Rajendra Pachauri som en konsekvens av dette bedraget, så det er svindel. “- South African astrofysiker Hilton Ratcliffe, medlem av Astronomical Society of Southern Africa (ASSA) og det astronomiske Society of the Pacific og Fellow ved britiske Institute of Physics.

Mer fra: Kultur